Primul program din România care abordează mâncatul emoțional din toate perspectivele: mind-body-spirit

Emotional Eating Freedom

Câștigă libertatea de a mânca echilibrat fără să începi o nouă dietă.

Află de ce nicio dietă nu a funcționat pentru tine și fă primii pași spre echilibrul alimentar, dar și emoțional.

Programul nu este despre o nouă dietă, ci despre o călătorie din interior către exterior care explorează nevoile tale emoționale, fizice și spirituale în relația cu mâncarea & cu corpul tău. 

Învață să mănânci echilibrat în 4 pași simpli

Te înscrii în program și primești acces pe platforma de curs și în grupul de Facebook

Urmărești fiecare capitol și faci exercițiile din curs

Sunt alături de tine pentru susținere și întrebări

Te simți din ce în ce mai bine și renunți la mâncatul emoțional ca mecanism de coping

Cum te afectează mindset-ul de dietă și foamea emoțională?

Scrisoare pentru orice femeie care a pierdut controlul mâncării

Am creat pentru tine nu doar un curs, ci o întreagă experiență completă de educare, explorare, asumare, și transformare interioară care să te ajute să te înțelegi pe tine, nevoile corpului, minții și ale sufletului tău. Ca tu să poți găsi în sfârșit răspunsuri pe care nu ai avut puterea să le vezi.

Foamea emoțională nu reprezintă altceva decat un semnal din partea corpului si anume că există dezechilibre: pot fi desigur dezechilibre fizice date de prea multe diete, dezechilibre hormonale sau neurochimice, dar și dezechilibre emoționale, când ești stresată, copleșită sau atunci când anumite emoții sunt reprimate și nevoile tale nu sunt îndeplinite.

Aceste dezechilibre se pot manifesta prin pofte constante, prin episoade de mâncat nocturn tot ce găsești în frigider sau în dulap și în imposibilitatea de a te opri când simți că te-ai săturat. Pentru că de fapt golul pe care încerci să îl umpli, nu este în stomac.

Nicio dietă nu poate funcționa pentru tine sau cel puțin nu pe termen lung: nevoia ta nu este doar să știi ce să mănânci, ci să înțelegi DE CE mănânci.

99% dintre femeile care ajung la mine îmi spun că știu exact ce au de făcut ca să slăbească, însă pur și simplu nu se pot ține de ceea ce știu că le face bine. Adevărul este că e greu să observi singură ce anume te sabotează.

Ce îți lipsește este înțelegerea procesului din spatele mâncatului compulsiv: de unde a început, de ce anume ai nevoie emoțional ca să gestionezi impulsul de a mânca necontrolat, cum să dezvolți o voce internă blândă și de auto-alinare și cum să îți setezi limite sănătoase, nu restrictive. Odata ce ai înțeles procesul, poți implementa cu succes modalități de a-ți vindeca relația cu mâncarea și a fi bine în corpul tău.

Cu iubire, Andreea

Am creat pentru tine un curs care te ajută să înțelegi de ce mănânci emoțional

DESCOPERĂ METODA CEA MAI POTRIVITĂ PENTRU A RECĂPĂTA ECHILIBRUL ALIMENTAR

Iată ce vei primi în acest curs:

 • Capitol 1: de unde vine foamea emotionala?
 • Capitol 2: ritualuri de conectare interioara: corp-minte-suflet
 • Capitol 3: Asculta-ti emotiile si indeplineste-ti nevoile.
 • Capitol 4: REFRAMING: schimba-ti gandurile sabotoare!
 • Capitol 5: creaza-ti o stare de suficienta si seteaza-ti limite sanatoase
 • Capitol 6: practică acceptarea și iubirea de sine necondiționată
 • Capitol 7: incheiere modul 1 + recomandari
 • CAPITOL 1: Mentalitatea dietelor & deconectarea de corp. Cum sa asculti nevoile corpului tau.
 • CAPITOL 2: Foamea fizică și sațietatea: cum ne hrănim corespunzător și suficient în armonie cu nevoile corpului.
 • CAPITOL 3: Reglarea dezechilibrelor hormonale
 • CAPITOL 4: Stresul cronic, oboseala și mâncatul compulsiv
 • CAPITOL 5: încheiere + recomandari

BONUS: Ghid de alimentație sănătoasă
BONUS: Top 30: Rețetele mele preferate

 • CAPITOL 1: INTRODUCERE SI CONCEPTE DE BAZA
 • CAPITOL 2: Pacea mintii – cum o dobandesti
 • CAPITOL 3: Practică detasarea – let it go
 • CAPITOL 4: Practica Recunostinta
 • CAPITOL 5: Prezență & Conectare
 • CAPITOL 6: INCHEIERE CURS + RECOMANDARI PE VIITOR

Cadoul meu pentru tine: reîmprietenirea cu mâncarea și cu propriul corp

Acces program:

Descoperă tehnici și instrumente care îți vor transforma relația cu mâncarea și cu propriul corp:

Ai încercat deja totul – diete, planuri de antrenament, mai mulți nutriționiști, însă te-ai întors mereu de unde ai plecat. Indiferent ce faci, tot nu reusești să fii mulțumită de felul în care arăți, indiferent cât de mult slăbești.

Probabil după atâtea încercări, încă te întrebi ce îți scapă de îți autosabotezi intențiile de a mânca sănătos, de ai momente de binging și vinovăție față de ce mănânci.

Înscrie-te în acest curs și vei înțelege odată și pentru totdeauna:

După 11 ani, am înțeles că nu dietele sunt soluția...

Lupta mea cu dietele și kilogramele în plus a început acum 11 ani și după multe războaie cu propriul corp, am înțeles că nu dietele sunt soluția, ci munca profundă la nivel emoțional, spiritual, dar și căutarea echilibrului personal. De 4 ani susțin femeile să își construiască o relație armonioasă cu mâncarea și corpul lor, relație bazată pe obiceiuri sustenabile, acceptare și iubire de sine.

În 2020 am ghidat peste 300 de femei în programele ei de mâncat emoțional & relația cu corpul, iar în ultimii 4 ani a lucrat în grup și individual cu peste 700 de femei. Poveștile clientelor m-au inspirat să creez un program definitiv care să le răspundă nevoilor acestora, într-un proces structurat și clar.

În 2016 am studiat nutriția și health coaching-ul cu Institutul de Nutriție Integrativă din New York și școala canadiană Precision Nutrition, iar în 2019 m-am certificat în coaching transformațional urmând cursurile școlii Mind Learners. În prezent sunt studentă la psihologie și în formare terapeutică Somatic Experiencing.

 Am parcurs tot acest drum, cu un singur gând în minte: să eliberez femeile de tirania dietelor și să le învăț să fie cea mai sănătoasă variantă a lor: din interior spre exterior.

Zeci de femei deja au reușit

Click pe imagini pentru a vedea galeria de testimoniale.

Bonus

Îmi doresc să primești multă valoare în urma acestei experiențe, de aceea am pregătit pentru tine câteva bonusuri, care să te ajute să îți înfrângi foamea emoțională:

Poți fii fericită în pielea ta - ACUM

Nu este nevoie să aștepți să ai greutatea X sau să poți purta rochia Y ca să începi să fii fericită în corpul tău și să trăiești în armonie. Poți dezvolta compasiune și acceptare față de cine ești astăzi, indiferent câte kilograme ai de slăbit. Mai mult decât atât, este esențial să înveți să fii bine cu tine tocmai pentru a trece mai ușor prin acest proces.

În acest program-curs te ghidez printr-o serie de pași practici și acționabili astfel încât tu să găsești calea spre a-ți vindeca relația toxică cu mâncarea și a te elibera de tirania dietelor.

Poate nu te simți pregătită să începi acum. Dar te întreb: dacă fix peste un an ești în același loc, pe această pagină, nu ți-ai fi dorit să fi început cu un an în urmă?

Unde poți fi peste un an? Cât de fericită poți fi în pielea ta dacă alegi astăzi să renunți la scuze, să faci munca emoțională cu tine și să construiești pas cu pas o viață mai bună, așa cum îți dorești?

De câte ori în viața ta ai spus nu acum și ai ajuns în același punct?

Ai curajul să faci lucrurile diferit. Poate că nu va fi ușor, dar va merita!

Cu fiecare lucru pe care îl faci pentru tine, orice curs, workshop, sesiune de coaching etc pui la loc o piesă de puzzle în relația cu mâncarea și te apropii de a fii bine. Te invit să punem împreună la loc piese importante, astfel încât tu să formezi imaginea de ansamblu. Într-o zi, vei avea toate piesele!

Nu mai amâna sănătatea ta fizică și psihică. Înscrie-te ACUM la curs și scapă de mâncatul emoțional. Alege să fii bine în corpul tău!