Andreea Teodor

Fost nutriționist, actual coach, psiholog și terapeut în formare, a ajutat peste 400 de femei să se elibereze de foamea emoțională și să aibă grijă de corpul lor, fără să se mai întoarcă la dietă.

Andreea Teodor

Fost nutriționist, actual coach, psiholog și terapeut în formare, a ajutat peste 400 de femei să se elibereze de foamea emoțională și să aibă grijă de corpul lor, fără să se mai întoarcă la dietă.

PROGRAM GRATUIT

6 - 10 Decembrie

Află de unde vine foamea emoțională și cum să o ții sub control

Un program de 5 zile care te introduce în psihologia mâncatului emoțional, astfel încât tu să conștientizezi de ce te confrunți cu această problemă și să afli ce poți face chiar acum ca să poți gestiona foamea emoțională!

ÎNSCRIE-TE AICI!

Politica GDPR
Marketing by

Ce primești dacă te înscrii:

Icon Frunza - Alb

Descoperi rădăcina și declanșatorii mâncatului emoțional

Icon Frunza - Alb

Afli ce ai făcut greșit până acum și de ce nu poți controla foamea emoțională

Icon Frunza - Alb

Descoperi blocajele care te împiedică să menții o alimentație sănătoasă

Icon Frunza - Alb

Înțelegi mesajele emoțiilor și poftelor tale alimentare

Icon Frunza - Alb

Vei descoperi soluții validate științific prin care alte femei au scăpat de mâncatul emoțional și pe care le poți implementa și tu

Acest program este pentru tine dacă:

Icon Frunza - Roz

Mănânci chiar și atunci când nu îți e foame și ți-e greu să te oprești din mâncat

Icon Frunza - Roz

Nu ai încredere în tine în preajma mâncării pentru că nu te poți controla

Icon Frunza - Roz

Te gândești non-stop la mâncare și nu te poți abține de la gustări

Icon Frunza - Roz

Nu îți poți accepta și iubi corpul așa cum este

Icon Frunza - Roz

Ai încercat să slăbești, dar de fiecare dată când reușeai, te îngrășai imediat la loc​

Icon Frunza - Roz

Mănânci corect în timpul zilei, dar seara pierzi controlul

Icon Frunza - Roz

Simți că mâncarea sau kilogramele în plus îți afectează viața socială

Icon Frunza - Roz

Nu îți place ce vezi în oglindă și dai vina pe corpul tău pentru nemulțumirile tale

Vrei să afli CUM POȚI SĂ SCAPI DE ACEASTĂ PROBLEMĂ

Cum se desfășoară programul?

În fiecare dimineață la ora 7:00 de marți până vineri voi intra LIVE pe grupul de Facebook dedicat programului și voi ține un mic training despre o temă predilectă pentru gestionarea foamei emoționale.

Ulterior vei primi pe e-mail o mică temă care poate fi ori un exercițiu de introspecție, ori o tehnică de lucru cu propriul corp. Aceste instrumente pe care ți le voi trimite îți rămân pentru totdeauna și te vor ajuta și după finalizarea programului gratuit.

Fiecare zi are alt subiect de discuție și absolut toate sunt extrem de importante pentru o femeie care vrea să gestioneze foamea emoțională.

Iar SÂMBĂTĂ, 10 decembrie, voi avea un workshop de integrare în care îți voi oferi pas cu pas ce ai de făcut pentru a elimina mâncatul emoțional din viața ta. Este cel mai apreciat workshop al meu!

După program, îți voi mai oferi încă câteva zile de susținere în care vei putea urmări înregistrările și vei putea să îmi adresezi întrebări, după care voi închide definitiv grupul.

Ziua 1

Afli ce este foamea emoțională și în ce simptome, gânduri și comportamente o poți recunoaște. Tot azi afli de ce nu reușești niciodată să te ții de planul alimentar pe termen lung și ce te blochează

Ziua 2

Afli de ce mâncatul emoțional este o problemă emoțională și nu alimentară. Azi explorăm în profunzime cauzele emoționale care te împing către frigider.

Ziua 3

De ce cedezi mereu în fața poftelor mâncând compulsiv și cum îți poți întări capacitatea de autocontrol

Ziua 4

Mesajele Foamei Emoționale: Ce dorește ea să îți transmită și care este scopul ei? Astăzi explorăm motivele pentru care foamea emoțională îți dă târcoale și ce mesaje ascunde ea.

Ziua 5

Workshop-ul BONUS de sâmbătă, 10 Decembrie!

BONUS

Încheiem programul sâmbătă, 10 Decembrie la ora 10:00, printr-un workshop special care să îți ofere o direcție mai departe și cu câteva premii acordate persoanelor care s-au implicat activ în program până la final.

Programul Gratuit ”Scapă de Foamea Emoțională” a ajuns deja la cea de-a cincea ediție și a ajutat sute de femei să găsească în ele resursele necesare pentru a-și liniști propria foame emoțională.

Dincolo de informații și tehnici, vei găsi în acest program multă susținere din partea mea și a colegelor, ghidare, compasiune și blândețe. Sunt resurse de care noi femeile avem mare nevoie pe acest drum în care ne împrietenim cu propriul corp, cu emoțiile noastre și cu tot ce stă în spatele foamei emoționale, tocmai ca să putem gestiona acest comportament.

Este felul meu de a dărui comunității mele și tuturor femeilor care au nevoie, un mic sprijin în relația cu mâncarea. Am trecut și eu prin asta și știu cât de bine mi-ar fi prins ghidajul cuiva cu experiență și studii în domeniu.

Abia aștept să te cunosc, chiar și virtual!

Cine sunt?

O femeie care și-a petrecut prea mulți ani cu ură față de corpul ei și care își imagina că doar dacă ar fi mai slabă, ar putea fi și mai fericită.

M-am confruntat mulți ani cu mâncatul emoțional și în acea perioadă am crezut mereu că este ceva în neregulă cu mine de nu mă pot abține de la dulciuri, ronțăieli și mâncat haotic și pe ascuns noaptea. Credeam că dacă aș avea cu adevărat ambiție sau dacă mi-aș putea găsi motivația, atunci aș putea ține o dietă până la capăt și nu m-aș mai îngrășa la loc.

Puține știam atunci despre adevăratul motiv pentru care eu mâncam: nu de foame, nu de poftă, nu din calicie, ci pentru că aveam o nevoie disperată să fug din calea disconfortului emoțional. Dacă nu ar fi fost mâncarea, probabil că toate emoțiile pe care încercam cu disperare să le reprim, m-ar fi pus la pământ. Așa că mâncarea a devenit alinare, a devenit o metodă de liniștire, a devenit o metodă prin care mă eliberat de stres sau mă încărcam de energie ca să duc ce aveam de făcut.

Am aflat la multă vreme că mâncatul emoțional există și că el nu este deloc despre mâncare.

Iar de atunci misiunea mea a devenit să susțin femeile care se confruntă cu această provocare, tocmai pentur că știu prea bine cum se simte în interior. Nu kilogramele în plus cântăresc cel mai mult, ci zbuciumul sufletesc pe care îl avem când mâncarea pare că ne controlează și nemulțumirea față de noi crește cu fiecare bucată înghițită.

***

Mi-am început activitatea în calitate de coach nutriționist în 2017, iar în 2019 am devenit coach transformațional. După ce am ghidat cu succes femeile care lucrau cu mine să slăbească, mi-am dat seama că slăbitul nu este o garanție nici a fericirii, nici a menținerii kilogramelor pierdute. Așa că am început să sap mai adânc: în 2020 am devenit studentă la psihologie și am început formarea în terapia somatică, tocmai pentru a ști cum să lucrez cu corpul.


Vreau să știi că nu îți voi vorbi doar din cărți și studii, pentru că știu că mai importantă decât teoria, este conexiunea umană. Așa că vin în acest program nu doar ca specialist, ci mai ales ca om care îți va oferi multă conținere și compasiune.

Informația pe care o vei primi în program este adunată în peste 5 ani de practică, mult studiu și multe procese individuale cu clientele mele. Te asigur că nu vei găsi nicăieri în România atâta informație structurată logic și într-o manieră ușor de digerat pentru tine.

Așadar, înscrie-te în program și asigură-te că urmărești sesiunile LIVE și că vei citi e-mailurile mele. Te asigur că nu vei regreta!

Ce spun femeile care au acceptat această provocare

Ce trebuie să știi despre program

Nu îți voi cere să faci absolut nimic mai mult decât să vii cu mintea și inima deschisă. Vor fi informații care te vor pune pe gânduri, care te vor provoca emoțional și vei avea conștientizări puternice. Vor fi și momente dificile, însă te asigur că merită efortul.

Nu îți voi cere să faci nimic cu care nu ești confortabilă, cum ar fi să spui detalii personale despre tine sau să te vulnerabilizezi forțat. Deși vei fi invitată să îți spui povestea, o faci doar dacă tu vrei și o poți face anonim. Nu ești obligată să lași comentarii sau să interacționezi în niciun fel în care nu este confortabil cu tine.

Singura mea rugăminte totuși este să nu ratezi niciuna dintre sesiunile LIVE și niciunul dintre e-mailurile mele. Toate conțin informații foarte importante și succesive, așa că este nevoie să le parcurgi în ordine. Dacă nu poți ajunge live la 7:00 dimineața, poți urmări în relauare sesiunea.

Confirmă participarea înainte să închidem înscrierile și află cum să conștientizezi și să faci primii pași ca să scapi de problema mâncatului pe fond emoțional!

DISCLAIMER:
Health / Wellness coaching is not intended to diagnose, treat, prevent or cure any disease or condition. It is not intended to substitute for the advice, treatment and/or diagnosis of a qualified licensed professional.

×
×

Cart