Andreea Teodor

nutriționist, coach și terapeut în formare, a ajutat peste 300 de femei să găsească echilibrul în relația cu mâncarea!

Andreea Teodor

Nutriționist, coach și terapeut în formare, a ajutat peste 300 de femei să găsească echilibrul în relația cu mâncarea!

PROGRAM GRATUIT

8 - 13 Martie

Află de unde vine foamea emoțională și cum să o ții sub control

Un program practic, de 5 zile, pe durata căruia vei conștientiza problema mâncatului emoțional și vei afla tehnici simple ca să o poți ține sub control.

Înscrie-te simplu, cu un click pe butonul de mai jos!

ÎNSCRIE-TE AICI!

Ce primești dacă te înscrii:

Icon Frunza - Alb

Descoperi rădăcina și declanșatorii mâncatului emoțional

Icon Frunza - Alb

Înveți tehnici și exerciții care te ajută să reziști tentației de a mânca​

Icon Frunza - Alb

Dobândești noi abilități și îți formezi noi obiceiuri care te ajută să ai o relație mai bună cu mâncarea și cu propriul corp​

Icon Frunza - Alb

Depășești blocajele care te-au împiedicat să slăbești

Icon Frunza - Alb

Te eliberezi de mindset-ul concentrat pe diete și înfometare

Acest program este pentru tine dacă:

Icon Frunza - Roz

Mănânci chiar și atunci când nu îți e foame și ți-e greu să te oprești din mâncat

Icon Frunza - Roz

Nu ai încredere în tine în preajma mâncării pentru că nu te poți controla

Icon Frunza - Roz

Te gândești non-stop la mâncare și nu te poți abține de la gustări

Icon Frunza - Roz

Nu îți poți accepta și iubi corpul așa cum este

Icon Frunza - Roz

Ai încercat să slăbești, dar de fiecare dată când reușeai, te îngrășai imediat la loc​

Icon Frunza - Roz

Mănânci corect în timpul zilei, dar seara pierzi controlul

Icon Frunza - Roz

Simți că mâncarea sau kilogramele în plus îți afectează viața socială

Vrei să afli CUM POȚI SĂ SCAPI DE ACEASTĂ PROBLEMĂ

Cum se desfășoară programul?

Programul se va desfășura pe e-mail și grupul de Facebook. În fiecare dimineață pe parcursul celor 5 zile vei primi de la mine un e-mail și un exercițiu de reflecție. Pe grupul de Facebook eu te pot ajuta cu problema ta specifică și să găsim împreună soluții.

Totodată pe grup voi oferi și sesiuni Q & A legat de materialele trimise pe e-mail + tips & tricks extra.

Bara progres

Ziua 1

Afli de unde pornește foamea emoțională, cauzele emoționale și fizice ale mâncatului necontrolat, precum și ce poți face în legătură cu ele.

Ziua 2

Afli de ce nu te poți controla când vine vorba de mâncare și cum îți poți întări capacitatea de autocontrol.

Ziua 3

Înțelegi cum comunică corpul tău cu tine, cum să te reconectezi la nevoile corpului și cum să îi asculți mai bine semnalele acestuia.

Ziua 4

Înțelegi nevoile tale emoționale profunde care te-au făcut să mănânci emoțional încă din copilărie. Azi vorbim despre copilul interior și foamea emoțională.

Ziua 5

Înțelegi legătura dintre relația cu propriul corp și foamea emoțională, înțelegi cum poți aduce mai autocompasiune în viața ta și cum să te reîmprietenești cu propriul corp.

BONUS

Încheiem programul sâmbătă, 13 martie, la ora 11:00, cu un workshop online care să îți ofere o direcție mai departe și cu câteva premii acordate persoanelor care s-au implicat activ în program până la final.

Am creat acest program pentru femeile care vor să scape de diete și să slăbească într-un mod sănătos.

Lupta mea cu dietele și kilogramele în plus a început acum 11 ani când, după multe războaie cu propriul corp, am înțeles că nu dietele sunt soluția, ci munca profundă la nivel emoțional și spiritual, dar și căutarea echilibrului personal.

De 4 ani îndrum femeile și le ajut să își construiască o relație armonioasă cu mâncarea și corpul lor, relație bazată pe obiceiuri sustenabile, acceptare și iubire de sine.

În 2020 am ghidat peste 300 de femei în programele de mâncat emoțional & relația cu corpul, iar în ultimii 4 ani am lucrat în grup și individual cu peste 700 de femei. Poveștile clientelor m-au inspirat să creez un program definitiv care să le răspundă nevoilor acestora, într-un proces structurat și clar.

În 2016 am studiat nutriția și health coaching-ul la Institutul de Nutriție Integrativă din New York și la Școala Canadiană Precision Nutrition, iar în 2019 m-am certificat în coaching transformațional urmând cursurile școlii Mind Learners. În prezent sunt studentă la psihologie și sunt în formare ca terapeut în Somatic Experiencing.

Ce spun femeile care au acceptat această provocare

Ce trebuie să știi despre program

Acest program GRATUIT este o ocazie unică de a încerca o soluție care NU se bazează pe diete și pe restricții, ci te ajută să faci schimbările de care ai nevoie ca să scapi de problema mâncatului compulsiv.

Trebuie să știi că această problemă este adânc înrădăcinată în subconștientul tău și în identitatea ta, iar pentru a o putea rezolva, vor fi momente în care va trebui să îți înfrunți emoțiile și temerile.

Dar nu trebuie să îți faci griji. Îți voi fi alături la fiecare pas și te voi ajuta să depășești orice obstacol emoțional sau de altă natură vei întâlni pe parcursul programului.

Confirmă participarea înainte să închidem înscrierile și află cum să conștientizezi și să faci primii pași ca să scapi de problema mâncatului pe fond emoțional!

DISCLAIMER:
Health / Wellness coaching is not intended to diagnose, treat, prevent or cure any disease or condition. It is not intended to substitute for the advice, treatment and/or diagnosis of a qualified licensed professional.