SERVICII2020-05-19T15:55:41+02:00

Ești gata să trăiești mai sănătos și să aduci mai mult echilibru în viața ta?

Află mai multe despre programele mele și cum te pot ajuta

Ești gata să trăiești mai sănătos și să aduci mai mult echilibru în viața ta?

Află mai multe despre programele mele și cum te pot ajuta

De-a lungul timpului am dezvoltat diverse programe pentru persoanele care vor să slăbească și se lovesc de factori precum:

Citește mai multe despre programele mele:

TOTAL MIND & BODY TRANSFORMATION

Program intensiv de nutriție,  mindset & stil de viață sănătos
Află mai multe!

1:1 COACHING

Ne auzim individual și personalizăm împreună un plan de acțiune către obiectivele tale
Hai să ne auzim!

FIT FOR HEALTH

Program de slăbit și remodelare corporală care te ajută să duci stilul de viață sănătos la următorul nivel
Slăbește acum!

Ce fel de rezultate poți avea?

 Slăbești, dar fără să fie un chin sau să renunți la toate plăcerile alimentare

 Te menții, dar fără reguli stricte și greu de urmat pe viață

Înveți cum te autosabotezi inconștient și să scapi de sabotori

Fii activă, chiar dacă nu ți-a plăcut niciodată să mergi la sală

Primești rețete sănătoase, rapid și ușor de preparat

Scapi de oboseala pe care o simți zilnic la birou și să ai energie fără să apelezi la cafele și dulciuri

Înveți cum să scapi de pofta excesivă de zahăr

Iubești mâncarea sănătoasă

Să menții un stil de viață sănătos chiar și atunci când călătorești, mergi la petreceri sau ești super ocupată

Să îți iubești la nebunie corpul

Am constatat ca all the comfort food in the world, nu imi mai produce nici o placere, ba din contra imi da o stare de ingreunare si oboseala. Acum pentru mine, bucuria mancatului este legata de serbarea unosr victorii mici cum ar fi un meal plan facut cat mai variat si de starea de bine de la final de saptamana cand am avut 98% mese gatite de mine, cand am energie all day every day. Am invatat si simt nevoia de a bea apa mai multa si prefer apa in locul a..orice. Dorm mult mai bine si am devenit mai organizata in general. Un program in care intrasem cu oarece scepticism, pentru ca aveam senzatia ca promite cam multe- schimbarea de obiceiuri inradacinate de muuulti ani mi-a schimbat viata total.
Dintre cele mai importante lucruri invatate au fost cele legate de cum gandesc:orice schimbare mare, devine usor de abordat daca faci zilnic cate ceva mic in directia buna; am renuntat la vina si am devenbit mai asumata in alegerile pe care le fac, si cd imi permit cate o indulgenta.

Andreea este exact sprijinul de care ai nevoie cand simti ca este greu, e mentorul de care ai nevoie care iti da curaj fix cand simte ca ai mai multa nevoie, care te face sa te simti ca you can do it. Are capacitatea de a te responsabiliza pentru alegerile facute, fara sa impuna her way:) si e toba de carte, raspunzand argumentat la orice intrebare de orice fel ai avea. She is the best, iar programul ei a fost cea mai bunba alegere pe care o puteam face pentru mine in 2018!

Smaranda, 38 de ani, București

Am intrat in programul Total Mind & Body Transformation deoarece ma simteam “blocata” la o anumita greutate, simteam ca oricata sala as face nu dau jos. Atunci mi-am zis ca asta e programul pentru mine. Programul mi-a aratat ca exista si alta modalitate de a slabi, una cu mult mai putin stres si mai ales una ce te face sa te simti bine in timp ce esti in proces nu numai cand vezi ca ai slabit. 

La inceput a fost greu, deoarece nici nu eram obisnuita sa mananc atat de variat sau sa imi pregatesc mesele dinainte. Simt ca acest program mi-a introdus in dieta ingrediente minune despre care nici nu stiam. Am inceput sa mananc mai sanatos, sa poftesc la chipsuri si altele mai rar si chiar sa poftesc sa mananc legume.

Luminița, 24 de ani, București

Am plecat dintr-un punct in care nu eram mulțumită de corpul meu de câțiva ani de zile, si având probleme hormonale am crezut ca pur si simplu nu mai pot slabi acele câteva kg pe care mi le doream. Făceam mult sport, dar nu era destul. Mi-am schimbat părerea despre câte poate face corpul meu, si mi-am reîncapatat încrederea in el dupa ce am cunoscut-o pe Andreea. Eram vegetariană de ani buni, dar ea m-a ajutat sa fac următorul pas, acela de a mânca aproape exclusiv vegan. Credeam ca mănânc sănătos înainte sa încep sa lucrez cu Andreea, dar ea m-a învățat sa mănânc si hrănitor, sa ii ofer corpului meu tot ce are nevoie. M-a învățat sa nu fiu dura cu mine si sa înțeleg ca obiceiurile se formează in timp, atât cele mentale, cat si cele alimentare.

Credeam ca mănânc sănătos înainte sa încep sa lucrez cu Andreea, dar ea m-a învățat sa mănânc si hrănitor, sa ii ofer corpului meu tot ce are nevoie. M-a învățat sa nu fiu dura cu mine si sa înțeleg ca obiceiurile se formează in timp, atât cele mentale, cat si cele alimentare. Recomand cu caldura sa intrați in programul Andreei Total Mind & Body Transformation sau sa optați pentru programul ei individual (cum am făcut si eu)!” Andreea va poate indruma cu succes, dar schimbarea trebuie sa vina din noi!

Ivana, 26 de ani, Amsterdam

Vrei să stăm de vorbă?

Programează-ți gratuit o ședință de consiliere nutrițională de 25 de minute
Hai să ne cunoaștem!

Dacă vrei să înveți mai multe despre nutriție, sănătate și wellness: