Peste 450 femei au găsit echilibrul în relația cu mâncarea cu ajutorul acestor programe

Break Emotional Eating

28 Ianuarie - 10 Februarie

cu Andreea Teodor

Află care sunt cauzele mâncatului emoțional și ce trebuie să faci ca să trăiești în armonie cu tine și corpul tău în fiecare zi.

Alătură-te și tu femeilor mulțumite de corpul lor după ce și-au îmbunătățit relația cu mâncarea!

Înscrie-te în program!

Afli care sunt cauzele mâncatului emoțional

Descoperi care sunt lucrurile care îl declanșează
Înveți cum să îți asculți corpul și să îi oferi ce are nevoie
Te bucuri de o viață sănătoasă și un corp frumos, fără diete

De ce nu funcționează dietele

Mâncatul emoțional este un mecanism dezvoltat de subconștientul tău, care te face să te simți bine atunci când treci prin momente grele, ești stresată sau ai nevoie de alinare. Dar din păcate acest mecanism nu este unul sănătos, ci doar înlocuiește o problemă cu o altă problemă.

3 lucruri de reținut despre mâncatul emoțional:

Important - Mâncatul emoțional apare pentru că:

Dar bineînțeles, toate cele de mai sus, se traduc într-un impuls incontrolabil de a mânca, fără să îi știi cauza ca să poți să îl oprești. Iar dacă motivul pentru care nu reușești să te abții de la gustări, dulciuri sau mâncare delicioasă este acela că mănânci emoțional, trebuie să îți spun că indiferent ce dietă încerci, NU va funcționa

Și pentru a înțelege mai bine de ce nu funcționează dietele, vreau să îți spun o scurtă întâmplare.

Am făcut o fetiță de doar câțiva anișori să plângă…

Dacă te gândești “Andreea, de ce ai face una ca asta?!” vreau să te asigur că în nicio clipă nu asta mi-a fost intenția.

Era o sâmbătă și era soare. Tocmai se încheiase o perioadă extrem de aglomerată, în care am lucrat inclusiv în ultimele 3-4 weekenduri. Și pentru prima dată luna asta, aveam o zi liberă, în care am ieșit să mă plimb puțin. 

Pe drum mi s-a făcut poftă de o înghețată și simțeam oricum că merit o recompensă după cât am muncit, așa că am mers la cea mai bună gelaterie pe care o știu. 

Nu m-am simțit prost că fac asta pentru că astfel de momente sunt perfect în regulă să le ai atât timp cât nu exagerezi. 

Dar când m-am întors să iau banii din poșetă, s-a întâmplat nenorocirea. Nu am înțeles ce se întâmplase decât după ce mi-am întors privirea și am văzut o fetiță de câțiva anișori plângând și o înghețată căzută pe podea.

Fără să-mi dau seama, când căutam portofelul, am atins-o cu geanta și a scăpat înghețata din mână.

A fost un mic accident așa că bineînțeles, i-am luat altă înghețată, am râs și ne-am împrietenit.

Motivul pentru care ți-am povestit asta este pentru că ilustrează perfect ce se întâmplă în noi atunci când încercăm să ținem o dietă. Dieta ne ia cu forța înghețata din mână și nu ne mai cumpără alta. Și ajungi să te simți ca și fetița care a rămas fără înghețată deși și-o dorea atât de tare.

O dietă este un mod brutal de a slăbi prin care îți refuzi complet și brusc lucruri care te fac să te simți bine.

Iar dacă mecanismul tău pe care ți l-ai format te împinge spre mâncare, dulciuri și gustări, vreau să îți spun că NU îl vei putea schimba niciodată cu forțaAsta înseamnă că mai devreme sau mai târziu, îi vei ceda din nou și vei mânca pentru că asta simți că ai nevoie ca să te simți mai bine. Și te vei simți pentru moment, dar atât. 

Cu sau fără dietă, mâncatul emoțional este un cerc vicios din care poți ieși 

DOAR DACĂ ÎNCEPI SĂ ÎȚI ÎNȚELEGI CORPUL…

…și în continuare, vreau să îți spun cum poți face asta.

Cum poți să te rupi
de mâncatul emoțional

Singurul mod prin care poți controla mâncatul emoțional și în exces este să înțelegi care sunt nevoile adevărate ale corpului tău. 

Atunci când simți nevoia să mănânci nu înseamnă neapărat că ți-e foame. Poate ai doar nevoie de alinare, de ceva care să te facă să te simți mai bine sau de o recompensă.

“BREAK EMOTIONAL EATING”

28 Ianuarie - 10 Februarie

Un program de 14 zile în care te învăț cum să trăiești în armonie cu corpul tău și să îți găsești liniștea, optimismul și încrederea.

Acest program este un spațiu sigur pentru tine, în care explorăm împreună, într-un ritm confortabil, nevoile tale interioare care activează mâncatul emoțional.

Vom aborda cele mai importante aspecte ale mâncatului emoțional și vom descoperi împreună:

Timp de 14 zile vom parcurge materialele pe care ți le-am pregătit și îți voi fi alături pentru a te ajuta să înțelegi care sunt sursele nevoii de a mânca pe care o simți chiar și atunci când nu ți-e foame. 

Vreau să îți spun că în calitate de femeie, în primul rând, nutriționist și coach, înțeleg prin ce treci. Am trecut și eu prin această încercare și tot ce am învățat în anii în care m-am dedicat acestui subiect, pun la dispoziția ta pentru a putea înțelege de ce mănânci emoțional și nu reușești să te abții de la dulciuri și gustări. 

Acest program este special creat pentru tine și pot să îți promit că, la finalul lui, vei înțelege ce este mâncatul emoțional, de ce simți această nevoie și care este cauza.

Și pentru că îmi doresc să reușești cu adevărat să scapi de mâncatul pe fond emoțional, programul nu costă mai mult decât dulciurile, gustările și mâncarurile delicioase, dar nesănătoase pe care le-ai consuma în aceste 14 zile de program sau chiar mai repede. 

În plus, dacă te înscrii, primești 2 MATERIALE BONUS, care te ajută să ai o alimentație mai corectă, despre care poți citi puțin mai jos. 

Dar înainte, vreau să îți spun cum te va ajuta în mod concret acest program să înțelegi de ce mănânci emoțional și să scapi de această problemă.

Ce schimbări poți face în viața ta cu ajutorul programului

BREAK EMOTIONAL EATING

Ce spun cele care se bucură deja de rezultate

Maria a găsit MOTIVAȚIE să înceapă transformarea
Mihaela și-a redescoperit FEMINITATEA și ÎNCREDEREA
Anca a găsit ÎNȚELEGERE
Liliana a învățat să își acorde mai multă ATENȚIE
Marcela are din nou SPERANȚĂ
Ruxandra a aflat IERTAREA
Mihaela este gata să treacă la ACȚIUNE

Înscrie-te și tu în Programul “BREAK EMOTIONAL EATING” și vei primi:

BONUS

doar 333 RON

Ce se va întâmpla pe durata celor 14 zile

Sesiunile audio, meditațiile și exercițiile ghidate vor fi trimise pe WhatsApp și NU sunt live. Le poți asculta oricând ai tu timp.

“Andreea, am încercat tot ce se putea încerca. Pentru mine nu funcționează nimic.”

Draga mea,

Au trecut peste 11 ani de când mă confruntam și eu cu această problemă. Iar de atunci și până acum am încercat și eu numeroase diete (Dukan, Keto, Paleo) care nu au funcționat, sau au avut efect doar pentru moment. 

Am fost și eu într-un impas, descurajată și nemulțumită de corpul meu și într-o relație nesănătoasă cu mâncarea. 

Nu am vrut să renunț pentru că asta însemna să accept că nu îmi place de mine. Și poate știi cât de inconfortabil este să trebuiască să stai cu cineva de care nu îți place. 

Este exact ca o relație toxică, dar una de la care nu poți lua o pauză.

Așa că m-am dedicat acestei probleme. Voiam să înțeleg ce mi se întâmplă, ba chiar mai mult, aveam nevoie să înțeleg. Nu puteam accepta să rămân captivă în corpul meu, fără să pot face ceva. 

În 2016 m-am mutat SUA, unde am urmat cursurile Institutului de Nutriție Integrativă din New York și ulterior cursurile școlii canadiene Precision Nutrition. În 2018 m-am certificat în Theta-Healing, iar în 2019 am devenit Coach certificat. În prezent sunt studentă la psihologie și în formare terapeutică Somatic Experiencing. 

Nu aveam nevoie de toate aceste cursuri doar ca să depășesc această problemă, bineînțeles, pentru că deja începusem să înțeleg de ce nu reușesc să slăbesc și lucram deja la asta. Dar faptul că în sfârșit am găsit rădăcina de la care pleacă problemele m-a făcut să îmi doresc să ajut și alte femei care se chinuie să slăbească cu diete.

Dietele nu vor funcționa niciodată dacă nevoia de a mânca este una emoțională pentru că te vei sabota de fiecare dată. 

E important să știi asta. Crede-mă că atunci când am înțeles și eu și începeam să văd rezultatele, îmi venea să spun tuturor. Așa că m-am specializat în acest domeniu pentru a-ți putea spune și ție, având toate cunoștințele necesare ca să te ghidez și aștept cu nerăbdare să lucrăm împreună. 

Înainte să închei, vreau să îți spun ceva foarte important..

Dacă nu reușeam să înțeleg și să depășesc această problemă, nu eram aici. 

Pentru că atunci când nu ești ok cu tine…

…nu ai curaj să ieși în față și să îți urmezi visele. 

…nu ai încredere că poți să faci ce ți-ai propus.

…nu ai energie să atragi lucrurile pe care ți le dorești în viața ta. 

Dar mai ales, ți-e frică să încerci, să crești și să te dezvolți. 

Nu ai curajul să fii femeia încrezătoare, puternică și frumoasă care îți este destinat să fii. 

Vreau să îți propun să schimbăm asta împreună prin Programul “Break Emotional Eating”

Imaginează-ți cum ar fi arătat acum viața ta dacă nu aveai niciodată această problemă! 

Poate erai mai liniștită, lipsită de anxietate, aveai cu adevărat grijă de tine și de bucurai de corpul tău.

Ce știu este că această problemă ne răpește multe lucruri, așa că am creat acest program ca să te ajut să o depășești și tu și să ai cu adevărat o viață bună în corp de femeie.

Te invit în program

Vino să găsim împreună cauzele tuturor problemelor legate de mâncatul emoțional, să înveți cum să îți asculți corpul și să ai o relație sănătoasă cu mâncarea!

Te poți înscrie de la butonul de mai jos până în data 27 ianuarie!

doar 333 RON

(!) Înscrierile se încheie în 27 Ianuarie