Povestea mea 

este despre cum am ajuns să ajut femeile să aibă o relație armonioasă cu mâncarea, după ce ani de zile m-am luptat cu mâncatul emoțional

Eu sunt Andreea Teodor și lupta mea cu kilogramele în plus, cu dietele și programele, a început acum mai bine de 11 ani.

Eram o adolescentă neîncrezătoare, cu kilograme extra care atârnau greu.

Nerăbdătoare să slăbesc, am încercat toate dietele și programele posibile, Dukan, Keto; Paleu, numărat cal- orii, cântărit alimente. Chiar dacă pierdeam kilograme cu dietele, din interiorul meu venea mereu o poftă de mâncare de necontrolat care strica tot. Totul mergea bine până la prima ciocolată sau până la prima supărare.

Mi se părea absurd să îmi doresc mai mult să mănânc decât să mă simt bine în corpul meu, să arăt bine și să am stimă pentru propria persoană, încredere.

Mi-am dat seama atunci că dietele nu o să meargă niciodată dacă nu înțeleg de unde vine această poftă și dacă nu învăț să mănânc conștient, pe termen lung, nu doar cât ține o dietă.

Pentru mine asta a funcționat, conștientizarea lucru- rilor care țin de relația mea cu mâncarea și mâncatul conștient. Nu a fost un proces ușor și a durat mai mulți ani, neștiind de fapt ce fel de soluție caut și nici că problema mea era de fapt emoțională, nu fizică.

Credeam că problema mea este că sunt prea pofticio- asă, că nu am eu ambiție să mă abțin sau că este ceva în neregulă cu mine. Am aflat abia când am în- ceput să studiez nutriția că toate episoadele mele de mâncat nocturn și pe ascuns, se datorau de fapt emoțiilor și nevoilor mele neîndeplinite corezpunzător, nu foamei.

Să fii cu adevărat conectată la tine, atât la corpul tău fizic, cât și la lumea ta interioară, cu emoții și nevoi, înseamnă să știi să trăiești prezentă în corp, nu cu mintea departe, iar asta este tot mai rar în stresul zilelor noastre.

Ne-am obișnuit să trăim de la gât în sus, dar în corp nu mai este nimeni acasă. Din păcate, emoțiile noastre se simt în corp și doar acolo și tot corpul este singurul care ține…CITEȘTE MAI MULT..

Realizarea mea s-a transformat în misiunea mea

În ultimii ani, am continuat să lucrez full-time în această direcție. Fără plan de rezervă, fără să mă gândesc că nu voi reuși să fac asta și fără dubii că femeile cu care lucrez nu pot reuși să scape de problema mâncatului emoțional.

De ce?

Pentru că am trăit deja această transformare și știu că se poate. Pentru că am ajutat sute de femei care au putut. Pentru că m-am pregătit și continui să studiez, ca și tu să reușești alături de mine.
Dar mai ales, pentru că asta mă împlinește.

Mă ghidez după câteva principii:

01. Vindecarea vine din interior

Cred că doar atunci când înțelegi în profunzime problema mâncatului emoțional și sursa obiceiurilor greșite, doar atunci poți să o rezolvi definitiv.

02. Lucrezi cu tine și e nevoie de răbdare și înțelegere

De prea multe ori ne simțim vinovate pentru ceea ce facem sau pentru nereușitele cu dietele sau programele, dar asta doar ne adâncește în problemă și nu asta e soluția.

03. Eu îmi îndeplinesc misiunea doar dacă tu reușești

Am creat materiale care să te ajute indiferent în care etapă a călătoriei tale spre o relație armonioasă cu mâncarea și propriul corp ești.

Testimoniale

Am lucrat cu sute de femei care au slăbit pentru că au reparat relația cu mâncarea

Cum te pot ajuta și pe tine:

Am încredere că metodele pe care le folosesc, exercițiile și programele pe care le creez pot să te elibereze de povara unei pofte de mâncare de nestăpânit. Toate se bazează pe studii, știință și psihologie, dar mai ales, pe rezultatele pe care le aduc.

Nu trebuie să știi ce e mâncatul emoțional și nici de unde vine. Tot ce trebuie să știi este că dacă simți și tu că pofta de mâncare te controlează pe tine și nu te poți abține de la gustări, în cele mai nepotrivite momente, iar asta înseamnă că se adună kilograme în plus, pot să te ajut să înțelegi de ce se întâmplă asta.

Ba mai mult, pot să îți ofer soluții pe care să le aplici în acele situații în care ți-e foarte poftă de ceva dulce sau simți nevoia să mănânci chiar dacă nu ți-e foame. Iar în programele și cursurile pe care le-am creat, te ajut să corectezi relația cu mâncarea pas cu pas și sunt lângă tine prin fiecare etapă.

Vrei să scapi de tirania dietelor și să ai o relație sănătoasă cu mâncarea și armonie cu propriul corp?

Dacă ești pregătită să trăiești o viață mai bună, care vine la pachet cu rezolvarea acestei probleme, am un CADOU pentru tine.

Intră pe pagina de Programe, folosește codul

PRIMULPAS10

și poți să te înscrii cu

10% REDUCERE

ACCESEAZĂ RAPID

SOCIAL MEDIA

Urmărește-mă pe Instagram sau Facebook pentru resurse gratuite

Copyright 2022 Andreea Teodor

×
×

Cart