Emotional Eating Summit

Înscriere finalizată

Emotional Eating Summit

Înscriere finalizată

Mă bucur că ai decis că ești pregătită să învingi cauzele pentru care mănânci emoțional și să faci primul pas în redobândirea unei relații armonioase cu mâncarea și cu propriul corp.

Te asigur că ți-am pregătit o experiență unică și foarte utilă de la început până la sfârșit și că nu ai de ce să îți faci griji. Tot ce trebuie să faci, este să participi activ în program ca să îți iei valoare maximă din aceste zile.

Important! Programul se va desfășura într-un grup privat de Facebook pe care l-am creat, de aceea ca să te bucuri 100% de această experiență, te invit să te înscrii în Grup:

Mai am o surpriză pentru tine!

Înscrierea ta este confirmată, dar înainte să închizi această căsuță, vreau să îți spun despre un material pe care ți l-am pregătit și pe care nu îl vei găsi în programul gratuit.

POFTELE
-Busola Echilibrului Personal-

Fiecare poftă specifică (dulce, sărat, crocant, cremos) are un mesaj specific, indică o emoție și o nevoie care trebuie să fie îndeplinită. Pofta va pleca când vei înțelege mesajul ei și îi vei îndeplini nevoia. Te poți folosi de acest masterclass unic ca un abecedar între poftele tale specifice și ce mesaj ascuns au ele pentru tine.

Comandă-l acum și vei primi acces la un curs care îți va schimba complet perspectiva asupra poftelor tale și pe care îl poți urmări oricând și ori de câte ori ai nevoie!

Pentru că te-ai înscris în programul ”Scapă de Foamea Emoțională” în următoarele 30 de minute îți ofer acest MASTERCLASS la 50% reducere!

ore
minute
secunde

Un MASTERCLASS special care te ajută să identifici mai ușor cauzele mâncatului emoțional, dar și care sunt nevoile pe care trebuie să le îndeplinești:

checkmark-2

Știai spre exemplu că poftele pentru alimentele cu un conținut ridicat de grăsimi semnalează o frică, o ezitare de a înfrunta ceva anume în viața ta acum?

checkmark-2

Poftele de crocant semnalează că există furie pe care nu știi să o manifești și cauți o modalitate de a elimina tensiunea din corp

checkmark-2

Produsele de patiserie, precum pâinea, au un efect liniștitor și calmant, ceea ce înseamnă că ai nevoie să înveți cum să practici singură reglarea emoțională și să te alini

Descoperă multe astfel de informații asemănătoare în Masterclass-ul

”Poftele - Busola Echilibrului Emoțional”

ca să înțelegi exact cum poftele tale vor să te ghideze spre mai multă armonie și liniște interioară.

Dacă vei învăța să le asculți, exact asta vei primi: liniște.

Dacă le vei ignora sau le vei da curs fără să le înțelegi, atunci vei primi din ce în ce mai multe episoade de mâncat emoțional

Profită de 50% reducere până expiră cronometrul și achiziționează acum
acest masterclass: