Program Gratuit

Învață cum să ții foamea emoțională sub control

7 - 12 Decembrie

Un program practic de 5 zile care te învață care sunt pașii pentru a scăpa de mâncatul emoțional și a dobândi echilibrul alimentar.

ÎNSCRIE-TE AICI!

Marketing by

Ce primești dacă participi la programul online gratuit:

Acest material este
pentru tine dacă...

Cum se desfășoară programul?

Programul se va desfășura pe e-mail și grupul de Facebook. În fiecare dimineață pe parcursul celor 5 zilei vei primi de la mine un e-mail și un exercițiu de reflecție. Pe grupul de Facebook eu te pot ajuta cu problema ta specifică și să găsim împreună soluții.

Totodată pe grup voi oferi și sesiuni Q & A legat de materialele trimise pe e-mail + tips & tricks extra.

BONUS: Încheiem programul cu un workshop online care să îți ofere o direcție mai departe și cu un premiu acordat persoanelor care s-au implicat în challange până la final.

ÎNSCRIE-TE, E GRATUIT!

Despre Andreea

Lupta mea cu dietele și kilogramele în plus a început acum 11 ani și după multe războaie cu propriul corp, am înțeles că nu dietele sunt soluția, ci munca profundă la nivel emoțional, spiritual, dar și căutarea echilibrului personal.

De 4 ani susțin femeile să își construiască o relație armonioasă cu mâncarea și corpul lor, relație bazată pe obiceiuri sustenabile, acceptare și iubire de sine.

În 2020 am ghidat peste 300 de femei în programele ei de mâncat emoțional & relația cu corpul, iar în ultimii 4 ani a lucrat în grup și individual cu peste 700 de femei.

Poveștile clientelor m-au inspirat să creez un program definitiv care să le răspundă nevoilor acestora, într-un proces structurat și clar.

În 2016 am studiat nutriția și health coaching-ul cu Institutul de Nutriție Integrativă din New York și școala canadiană Precision Nutrition, iar în 2019 m-am certificat în coaching transformațional urmând cursurile școlii Mind Learners. În prezent sunt studentă la psihologie și în formare terapeutică Somatic Experiencing.

Înscrie-te până pe 6 Decembrie și participă gratuit în acest program!