Scapă de autosabotare ca să ai greutatea pe care o dorești!

Un webinar gratuit în care vei învăța cum să elimini blocajele psiho-emoționale care te împiedică să slăbești și să ai un corp fit.

Sâmbătă, 23.01.2020, ora 11:30

Ce primești dacă
participi la webinar:

Acest webinar este exact ceea ce ai nevoie, dacă:

ÎNSCRIE-TE, E GRATUIT!

Ce vei afla la webinar:

Care sunt principalele motive pentru care te sabotezi când vrei să slăbești și ce pași concreți poți face ca să elimini sabotorii din viața ta

Cum să îți întărești capacitatea de autocontrol în fața mâncării

Cum să îți păstrezi motivația de a slăbi pe termen lung

Credințele și blocajele psiho-emoționale pentru care nu au reușit încă să slăbești

Ce mesaje ascund poftele tale

Despre Andreea

Lupta mea cu dietele și kilogramele în plus a început acum 11 ani și după multe războaie cu propriul corp, am înțeles că nu dietele sunt soluția, ci munca profundă la nivel emoțional, spiritual, dar și căutarea echilibrului personal. De 4 ani susțin femeile să își construiască o relație armonioasă cu mâncarea și corpul lor, relație bazată pe obiceiuri sustenabile, acceptare și iubire de sine.

În 2020 am ghidat peste 500 de femei în programele mele de mâncat emoțional & relația cu corpul, iar în ultimii 4 ani a lucrat în grup și individual cu peste 2000 de femei. Experiența me personală cu slăbitul, precum și poveștile clientelor mele m-au inspirat să creez numeroase programe în care femeile să înțeleagă de ce nimic nu a mers până acum pentru ele și cum pot elimina kilogramele în plus fără să se chinuie.

În 2016 am studiat nutriția și health coaching-ul cu Institutul de Nutriție Integrativă din New York și școala canadiană Precision Nutrition, iar în 2019 m-am certificat în coaching transformațional urmând cursurile școlii Mind Learners. În prezent sunt studentă la psihologie și în formare terapeutică Somatic Experiencing

Zeci de femei deja au reușit

Click pe imagini pentru a vedea galeria de testimoniale.

Înscrie-te acum și rezervă un loc la acest webinar gratuit!

Marketing by