Te mai poți înscrie până în 6 Aprilie inclusiv!

zile
ore
min
sec

Coach transformațional, consilier nutrițional, psiholog și terapeut în formare.
Am susținut în ultimul an 6 programe de grup cu peste 400 de participanți în total.

Bine în Corpul Meu

4 Aprilie - 25 Mai

Un program de 8 săptămâni în care te ajut să transformi felul în care îți privești corpul și să îl apreciezi cu adevărat!

Profită de reducere, înscrie-te în program și descoperă cum este să te simți bine în corpul tău! Reducere Early Bird valabilă până în 6 Aprilie !

Înregistrările pentru această ediție s-au încheiat!

Dar te poți înscrie pe lista de așteptare și te voi anunța prin email când va începe următoarea ediție:

Marketing by

Devii conștientă de emoțiile negative legate de corpul tău

Înveți să te accepți așa cum ești și să îți accepți corpul

Schimbi convingerile negative și ieși din cercul lor vicios

Îți redescoperi farmecul, feminitatea și respectul pentru corpul tău

Te confrunți și tu cu momente în care nu îți place de tine?

Hai să vorbim deschis despre asta și să spunem lucrurile pe nume. E greu să fii femeie pentru că standardele transmise de societate sunt unele ireale.

O imagine corporală negativă ne afectează respectul de sine, pentru că ne simțim inadecvate ca persoane atunci când corpul nostru nu arată cum credem că ar trebui. Ne evaluăm propria valoare ca persoană în funcție de corp și ajungem să credem că suntem lipsite de valoare.

Statisticile psihologice spun că o treime din respectul de sine are legătură cu modul pozitiv sau negativ în care ne evaluăm prin ochii noștri propria imagine corporală. Dacă nu ne place propriul corp, e destul de greu să ne placă persoana care locuiește acolo.

În subconștientul nostru este adânc înrădăcinată ideea că trebuie să fim mereu frumoase, că nu trebuie să avem celulită, că trebuie să avem un corp subțire, că nu trebuie să avem riduri, coșuri sau cearcăne, pe scurt, că trebuie să fim perfecte.

Dar realitatea este că nu suntem, iar aceasta e frumusețea: suntem unice. Fiecare om e. Dar standardele de frumusețe de azi, ne fac să uităm asta și să ne simțim inadecvate, pentru că nu corespundem lor.

Iar asta ne face să simțim că cei din jur nu ne acceptă pentru că nu suntem conform standardelor actuale și ajungem să nu ne mai acceptăm nici noi sau să ne urâm corpul pentru că nu este perfect.

Dar trebuie să îți spun ceva important:

Felul în care ne-a învățat societatea să ne raportăm la propriul corp nu este sănătos pentru noi!

Îți sunt cunoscute
aceste lucruri?

Poate te-ai gândit și tu că dacă ai fi mai………………………………(completează aici insecuritatea ta), ai avea lucrurile pe care ți le dorești și te-ai simți mai bine cu tine. Conștient sau inconștient, poate te-ai gândit și tu că ceea ce îți stă în calea fericirii e corpul în care ești prinsă și de care nu îți place.

Dar hai să-ți spun CEL MAI MARE SECRET!

Doar când ajungi să te accepți, să te respecți și să te iubești necondiționat, va înflori dorința de a-ți oferi tot ce-i mai bun. Prieteni apropiați, viață socială, relații sănătoase, un corp mai sănătos.

Din păcate, schimbarea estetică a corpului nu îți va crește stima de sine așa cum tu crezi sau o va crește într-o mică măsură și pentru puțin timp.

Adevărul este că dacă stima de sine vine din aspectul tău corporal (care pe termen lung este oricum în afara controlului tău) atunci și stima ta de sine va varia în funcție de kilograme, vârstă, riduri, fire albe sau alte modificări.

O imagine corporală pozitivă te va ajuta cu siguranță să îți crești stima de sine, însă secretul este să lucrezi la atitudinea mentală față de corpul tău!

Cu alte cuvinte, trebuie să îți fie drag de propriul corp ca să îl poți îngriji într-o manieră sănătoasă.

Ți-am pregătit un Program care te ghidează pas cu pas spre o Imagine Corporală mai bună

Schimbarea care se vede la exterior, vine întotdeauna din interior.

Îți propun să vedem împreună de unde vine imaginea corporală negativă și emoțiile neplăcute legate de corpul tău.

Ți-am pregătit o experiență unică în care vom explora cu blândețe toate acele lucruri care contribuie la imaginea corporală negativă pe care o ai și vom schimba fiecare convingere greșită despre propriul corp.

Vom face asta prin:

Nici mie nu îmi
plăcea corpul meu...

“Nu îmi plăcea” e puțin spus. De fapt, îmi uram corpul. Iar imaginea asta corporală negativă m-a ținut din adolescență și până am înțeles că mă raportez greșit la el. Adică aproximativ 11 ani în care am avut o luptă internă zilnică cu mâncatul emoțional, cu felul în care arătam și cu corpul meu.

Eu sunt Andreea Teodor, consilier nutrițional și coach transformațional pentru femeile care mănâncă emoțional, psiholog și terapeut în formare.

În 2016 m-am mutat în SUA unde am studiat nutriția cu Intitutul de Nutriție Integrativă, ulterior am urmat o altă școală canadiană despre nutriție. În 2019 m-am certificat în coaching transformațional, iar în 2020 am început facultatea de psihologie și o formare în terapia somatică. Mi-am început propria călătorie de cunoaștere de sine acum 7 ani, timp în care am participat la zeci de cursuri, seminarii, workshop-uri, retreaturi, sesiuni de coaching și terapie în scopul de a mă găsi pe mine cea autentică și de a fi, în final, bine cu mine.

Toate răspunsurile mele m-au dus în același loc: la corp.

M-am dedicat în ultimul an studierii imaginii corporale și a felului în care o dobândim și o schimbăm după aproximativ 4 ani de zile de când am început să lucrez în domeniul nutriției, ajutând femeile să slăbească.

Realizam că deși clientele mele aveau rezultate incredibile, felul în care se vedeau și își vorbeau, era la fel de negativ și plin de nemulțumiri ca înainte să slăbească. De fapt, faptul că slăbeau le îmbunătățea prea puțin stima de sine și încrederea în ele. Atunci m-am întrebat ce le ajută de fapt pe termen lung și întrebarea m-a adus la conceptul de body positivity.

După ce am lucrat ani de zile la relația cu propriul corp, mi-am dorit să aduc ceea ce eu am integrat în mult timp și cu multă greutate și după multe căutări și lupte interioare: ACCEPTAREA pentru corp, dar și iubirea autentică și necondiționată față de acesta. Și îmi doresc să ajut femeile să ajungă acolo mult mai repede decât am ajuns eu.

După 4 ani, peste 400 de femei cu care am lucrat, 6 programe de grup și sute de ore de lucru individual cu clientele mele în care le-am ajutat să aibă o relație mai bună cu propriul corp și să se hrănească sănătos, este timpul să duc pasiunea și cunoașterea despre corp la următorul nivel: să le ajut pe femeile cu care lucrez să fie bine în corp, complet și pe deplin.

Astfel s-a născut:

Programul

“Bine în Corpul Meu”

la care te invit să te înscrii, te ajută să înțelegi de unde vine imaginea corporală negativă și te învață cum să o transformi într-una pozitivă.

Cum se va desfășura Programul “Bine în Corpul Meu”

În fiecare luni vei primi acces în contul tău de pe site la un nou modul de teorie și o temă pe care să o faci până la următorul modul. Ne vom auzi LIVE pe Zoom de 5 ori pe parcursul programului, câte o oră și jumătate și (opțional) vei avea întâlniri de lucru alături de colegele din program, precum și un buddy care să te țină accountable cu practicile din program.

Iată programul oficial pe fiecare săptămână în parte:

Acceptarea conștientă a corpului tău din prezent

Acceptarea conștientă a corpului tău din prezent

Schimbarea dialogului interior, conștientizarea și

rescrierea convingerilor limitative față de propriul corp

Schimbarea dialogului interior, conștientizarea și rescrierea convingerilor limitative față de propriul corp

Conștientizează și schimbă modelele comportamentale

care îți mențin o imagine corporală negativă

Conștientizează și schimbă modelele comportamentale care îți mențin o imagine corporală negativă

Aceasta este o săptămână de integrare, nu există modul nou de teorie, ci ne vom întâlni LIVE pe Zoom miercuri, 27 aprilie, pentru a integra modulele de teorie și exercițiile de până acum!

Aceasta este o săptămână de integrare, nu există modul nou de teorie, ci ne vom întâlni LIVE pe Zoom miercuri, 27 aprilie, pentru a integra modulele de teorie și exercițiile de până acum!

Relația cu corpul meu dincolo de imaginea mea corporală:

cum ajung de la pedeapsă la armonie?

Relația cu corpul meu dincolo de imaginea mea corporală: cum ajung de la pedeapsă la armonie?

Evaluare finală și stabilirea unui plan de acțiune pentru

a continua călătoria body positivity și a menține

pe termen lung noua imagine corporală

Evaluare finală și stabilirea unui plan de acțiune pentru a continua călătoria body positivity și a menține pe termen lung noua imagine corporală

Workshop de femininate, 18 Mai

Workshop de femininate, 18 Mai

Workshop final de integrare, 25 Mai

Workshop final de integrare, 25 Mai

Înregistrările pentru această ediție s-au încheiat!

Dar te poți înscrie pe lista de așteptare și te voi anunța prin email când va începe următoarea ediție:

Marketing by

Participă și tu alături de alte femei ca tine și schimbă percepția negativă despre corpul tău în încredere și curaj să fii tu!

În perioada Early Bird te costă doar

950 RON 750 RON

Iar ca să îți fie mai ușor să te înscrii, îți ofer opțiunea de a achita prețul programului în 2 rate sau integral, cum îți e ție mai bine.

Poți plăti integral

750 RON

În 2 tranșe egale cu retragere automată (prima acum, a doua peste 30 zile)

375 RON

BONUS

Prima ediție a programului ”Bine În Corpul Meu” a fost o experiență transformațională pentru 44 de femei!

Iată ce au spus ele după terminarea programului:

Ce vei obține la finalul Programului “Bine în Corpul Meu”

A avea o imagine corporală pozitivă înseamnă capacitatea de a pune la îndoială gândurile excesiv de critice pe care le ai despre tine și capacitatea de a găsi compasiune de sine.

Înseamnă să poți să experimentezi și emoții pozitive legate de corpul tău, să ai un dialog interior blând și înțelegător, să vezi în egală măsură și ceea ce îți place și apreciezi la corpul tău și mai ales să poți practica comportamente de auto-îngrijire cu scopul de a te simți bine, nu doar de a arăta bine.

Ce NU poate să facă Programul “Bine în Corpul Meu” pentru tine

Experiența revelatoare pe care ți-am pregătit-o nu poate să facă nimic, decât dacă îi dai voie.

Înainte de orice, e nevoie să îți dorești să fii bine în corpul tău, iar mai departe voi avea grijă să te îndrum acolo.

Dar dacă amâni această decizie și lași teama de a te expune să te oprească…

Fii bine în corpul tău! Fii bine cu tine!

Alege să transformi felul în care îți vezi corpul și recâștigă-ți încrederea în tine!

Înscrie-te și lasă-te ghidată în transformarea imaginii tale corporale!

FAQ

Aproximativ 30-45 de minute pentru fiecare modul de teorie și o oră și jumătate pentru fiecare întâlnire live (4 la număr). În mod opțional, poți alege să te întâlnești online cu celelalte colege de program și să discutați temele și experiența voastră, dar și să vă susțineți reciproc.

Nu este obligatoriu, însă experiența de grup aduce multă transformare, așa că recomandarea mea este să rămâi în grup, chiar dacă alegi să nu comunici acolo.

Ele vor fi înregistrate și le poți urmări a doua zi (mai puțin partea de exerciții de grup, unde, din motive de intimitate, nu voi înregistra, însă partea de teorie va putea fi urmărită oricând).

Nimic. Vei avea disponibile absolut toate inregistrarile intalnirilor, iar la cursul de pe site ai acces încă 6 luni de la achiziționarea lui. Poți recupera dacă va fi necesar.

Pentru că e important să evaluezi cu ce rămâi în urma programului, am creat instrumente de evaluare pe care le vei folosi înainte de program, în timpul programului, la finalizarea lui și la două luni post-program. Vei putea măsura exact și vizibil ce se schimbă pe parcursul celor 7 săptămâni.

Sigur că ai putea face coaching individual pe acest subiect, însă ai rata extrem de multe experiențe vindecătoare pe care doar în cadrul grupului le poți avea.

Grupul aduce multă conștientizare și vindecare, motiv pentru care experiența nu este una individuală. În grup ni se pun în față povești asemănătoare cu ale noastre, în grup reușim să găsim empatie și blândețe pentru persoane în aceeași situație cu a noastră și, prin oglindă, vom găsi aceeași empatie și blândețe pentru noi însene; tot în grup primim (unele poate pentru prima oară) acceptare și susținere necondiționată și tot în grup vom face unele dintre cele mai importante exerciții care vor avea cel mai mare impact.

Deși înțeleg teama de vulnerabilitate, tocmai puterea de a ne vulnerabiliza în acest grup va aduce cea mai mare vindecare. Este important să ne putem arăta pe noi exact așa cum suntem, tocmai ca noi să reușim apoi să ne vedem și acceptăm așa cum suntem.

Deși sună înspăimântător și știu că multe persoane au teama de a participa la sesiuni live, te asigur că niciodată nu vei fi pusă să comunici ceva ce nu vrei, să vorbești în fața tuturor fără voia ta sau să faci lucruri pentru care nu ești pregătită. Voi ține spațiul cu responsabilitate și îți voi respecta limitele, deși te voi încuraja pe alocuri să le extinzi.

Cu atât mai mult îți recomand înscrierea în program dacă deja ești într-un proces de terapie. Programul are ca metodă de lucru coaching-ul, însă îți va oferi o transformare profundă. Dacă deja te afli într-un proces terapeutic, programul te va ajuta să mergi la un nou nivel și să lucrezi și mai profund și intens cu tine.

Am condus 6 programe de grup până acum și în absolut niciunul dintre ele nu s-a întâmplat ca vreun participant care a făcut temele și a participat la măcar 80% din sesiuni, să fi plecat fără să se fi produs vreo schimbare.

Rezultatele diferă de la o persoană la alta, în funcție de cât de în profunzime ești dispusă să meargă și cât se implică în program, însă cu siguranță vei simți schimbări în ceea ce privește propria imagine corporală. Fiecare are un ritm diferit de integrare, unele schibări apart încă din primele zile de program, pe altele le vei simți la ceva vreme după terminarea programului, când vei integra complet ceea ce ai trăit și conștientizat despre tine.

Vor fi 2-3 grupuri pe WhatsApp de câte 20 de persoane, așa că mă aștept să participe între 40 și 60 de persoane. Însă te asigur că grupul creat în urma unui astfel de program este o comoară. În ediția trecută multe participante au afirmat că grupul a fost cel mai surprinzător de frumos lucru din program!

Așa că îți recomand să nu te lași intimidată de experiența de grup, deoarece poate aduce multă vindecare!

×
×

Cart