Am deschis înscrierile în SOMAWAY între 2 și 8 martie!

Termeni și condiții

Bine ați venit pe site-ul https://andreeateodor.com/

Accesând acest site și/sau orice conținut de pe site, sunteți de acord cu prezentele TERMENE și CONDIȚII(“Termeni”).

Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni, înainte de a a accesa, a naviga, a utiliza sau a cumpăra produsele/serviciile de pe acest site, întrucât prezentul document conține clauze care sunt de natură să vă determine drepturile și obligațiile. Astfel, clauzele se pot referi la aspecte importante, cum ar fi renunțarea la dreptul de retragere pentru anumite servicii/produse sau la limitarea răspunderii noastre. Prin continuarea utilizării site-ului, inclusiv prin cumpărare, acceptați aceste TERMENE și CONDIȚII și sunteți de acord că vă supuneți acestor reguli și prevederi care reglementează raporturile cu dvs.

https://andreeateodor.com/ este un site al societății BINE IN CORP SRL (denumită în continuare «Societatea», «noi»),cu sediul localizat la adresa: Bd. 1 Mai, nr. 22, bl. 4s14, sc. 1, ap. 70, sector 6,  București, CUI 45702099, numărul de înregistrare la Registrul Comerțului J40/3564/2022.

Adresa de contact, email – coaching.andreea@gmail.com,  număr de telefon 0744266738.

Scopul nostru este să vă oferim în calitate de vizitatori și/sau utilizatori ai website-ului/platformei https://andreeateodor.com/ o experiență pozitivă, protejând în același timp, atât drepturile noastre cât și pe cele ale dvs.

Utilizarea site-ului este condiționată de respectarea Termenilor mai jos detaaliați (incluzând accesul, navigarea și cumpărarea produselor/serviciilor de pe acest site) și constituie un CONTRACT, respectiv un acord implicit de respectare a termenelor și condițiilor cu privire la utilizare, precum si la Termenele și condițiile de cumpărare și retur, cu toate efectele și consecințele ce decurg din aceasta. Dacă nu sunteți de acord cu aceste termene și condiții puteți alege să părăsiți site-ul.

Aceste condiții se aplică pentru utilizarea site-ului https://andreeateodor.com, precum și tuturor site-urilor sau companiilor afilitate BINE IN CORP SRL.

Termenii și condițiile de utilizare a site-ului se completează cu POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE a DATELORși cu POLITICA DE COOKIES.

 1. Restricții privind utilizarea conținutului site-ului web

1.1. Nici o parte a acestui site sau publicațiile/texte/video/audio descrise aici nu pot fi reproduse fără permisiunea BINE IN CORP SRL. Folosirea fără a avea acordul scris prealabil al titularilor drepturilor de proprietate intelectuală și constituie o încălcare a condițiilor de utilizare și ne rezervăm dreptul de a lua măsurile legale pentru protejarea drepturilor noastre.

 1.2. Conținutul acestui site, precum și orice parte a conținutului/ textelor/materialelor/video-urilor/cursurilor de pe acest site precum și de pe orice alt site deținut de BINE IN CORP SRL nu poate copiat, filmat, înregistrat, reprodus, republicat, downloadat, uploadat, postat, transmis sau distribuit, vândut, revândut, sau altfel exploatat în formă comercială, cu excepția downloadării la care vi s-a dat dreptul a unei copii, în scop personal, pe computerul personal.

1.3. Accesul autorizat la resursele din site se face limitat la resursele achitate, accesate și  folosite doar în scop personal.

 1.4. Acești termeni pot fi revizuiți oricând. Continuarea folosirii site-ului și continuarea accesului materialelor/serviciilor acestuia semnifică că ați acceptat aceste modificări și sunteți de acord să vă supuneți regulilor aici menționate și legislației române.

 1.5. Utilizatorii acestui site au vârsta de minim 18 ani. Pentru a utiliza/cumpăra, toți utilizatorii sau cumpărătorii care au vărsta sub 18 ani au nevoie de consimțământul expres al părinților sau persoanei sub tutela cărora se află.

 1. Înregistrare membri, parole și răspundere

2.2 În cazul în care optați pentru înregistrare pe site sau în alte interfețe puse la dispozitie de noi (rețele de socializare precum Facebook/Instagram/Tik-Tok), vă obligați să păstrați confidențialitatea datelor de acces și să nu comunicați parola nimănui. Sunteți deplin răspunzător pentru nedivulgarea parolelor de acces și sunteți de acord să despăgubiți sau dacă este cazul, să exonerați de raspundere BINE IN CORP SRL precum șitrainerii/consultanții/partenerii/colaboratorii/afiliații/licențiatorii acesteia pentru toate daunele cauzate prin violarea sau nerespectarea prezentelor termene și condiții sau prin neîndeplinirea obligațiilor ce vă revin de către dvs. sau orice persoană care folosește contul dvs.2

2.3. Fiecare înregistrare întru-un program de subscripție este valabilă doar pentru o persoană și conținutul poate fi utilizat doar pentru conținut propriu.

2.4. Din momentul în care ați plasat o comandă pe site-urile noastre se consider că ați încheiat o relație contractuală, care are valoarea unui contract la distanță.

 1. Plata, facturarea și livrarea serviciilor/produselor

3.1. Prețurile afișate pe site sunt în LEI și nu includ TVA.

Prețurile cursurilor/ programelor/materialelor vor fi cele comunicate pe paginile de vânzare individuale pentru fiecare program în parte.

Plata se va putea face online, cu cardul, prin transfer bancar sau ordin de plată și se achită integral în momentul plasării comenzii. În caz de plata recurentă sau în mai multe tranșe, se va retrage automat din contul pe care în calitate de Cumpărător/Beneficiar îl folosiți ca modalitate de plată, în termenii menționați pe pagina de plată în momentul achiziției.

Dacă doriți încetarea plăților recurente, puteți anula aceste plăți din contul doar cu condiția informării prealabile a noastră pe e-mail la adresa coaching.andreea@gmail.com.

Dacă alegeți să întrerupeți plata online a programului sau a cursului în care sunteți înscris, inclusiv în situația plăților recurente, veți pierde accesul materialelor la materialele comandate de pe site-ul www.andreeateodor.com și nu vi se va returna suma de bani plătită până în momentul retragerii. Acest lucru se întâmplă deoarece cursurile și programele nu pot fi achiziționate parțial, ci doar integral, iar nerespectarea condițiilor de plată integrală sau în mai multe tranșe conform mențiunii pe pagina de vânzare a cursului / programului, atrage după sine retragerea accesului la respectivul curs / program.

Pentru cursurile cu preturi în euro, se va achita contravaloarea sumelor respective in lei, la cursul BNR din ziua plății.

Factura fiscală se va emite ulterior efectuării plății, la data când conform extrasului de cont se validează plata sau după confirmarea plății în contul BINE ÎN CORP SRL.

Toate sumele achitate în avans pentru cursuri ce se vor desfășura la o dată ulterioară cumpărării sunt nerambursabile.

Livrarea produselor digitale care pot fi accesate online constă în primirea unei notificări pe e-mail cu linkul unde se poate accesa produsul sau de unde poate fi descărcat de către dvs. Dacă este necesar, vă vor fi furnizate acestuia și datele de logare sau informații pentru logare. Livrarea se va face numai după plata integrală a produsului/produselor achiziționate.

Notificarea se face printr-un email trimis imediat sau cel târziu, în aceeași zi. Vă revine exclusiv responsabilitatea de a scrie corect adresa de e-mail. În caz contrar, este posibil ca materialele achiziționate sau informațiile necesare să nu poată ajungă la dvs., situație în care nu ni se poate imputa nelivrarea.

3.2. În cazul în care plata se face cu cardul, se folosește procesatorul de plăți Stripe . Datele cardului dvs. nu vor fi stocate de către procesator, ele fiind securizate şi criptate.

Pentru a vă informa cu privire la politica de confidențialitate a acestui operator puteți accesa următoarea legătură:

https://stripe.com/en-gb-ro/privacy

Atenție, prin site-rile deținute, nu vă vom solicita niciodată codul pin, data expirării sau codul CVV2/CVC2 decât în formularul de plată. Nu trimiteți datele despre card prin email, telefonic sau prin alte formulare. Nici procesatorii de plăți autorizați nu stochează datele cardului dvs. ele sunt securizate și criptate.

3.3. Nu suntem responsabili pentru eventuale deficiențe care țin de procesatorii de plăți, plăți interbancare sau alte modalități de plată, precum erori sau întârzieri înregistrate la plată, și nu suntem responsabili pentru eventuale pierderi sau cheltuieli suplimentare prețurilor afișate, cum ar fi comisioane bancare sau schimb valutar datorate utilizării acestor metode de plată.

3.4 Dacă produsele cumpărate sunt fizice, acestea se vor livra la adresa de livrare indicate de dvs., cheltuielile de transport fiind in sarcina dvs., inclusiv în caz de retur.

3.6. Achiziționarea unui serviciu/produs/training/material/program/membership aparținând  BINE IN CORP SRL se face doar pentru uzul de către o singură persoană, conținutul nu poate fi accesat de mai multe persoane, redistribuit/revândut etc…-

3.7. Produsele downloadabile și/sau digitale nu pot face obiectul returului, astfel încât nu se poate solicita restituirea sumelor achitate după ce ați încept descărcarea acestora, se consideră ca ați început executarea contractului cu noi și odată ce produsele au fost downloadate/accesate renunțați la dreptul de retur, cu excepția situațiilor în care în oferta de vânzare se prevede expre posibilitatea de retur  a sumelor achitate.

3.8. Dacă ați achiziționat un membership/abonament lunar, puteți să anulați subscrierea pentru lunile următoare din contul dvs. sau prin transmiterea unui email la coaching.andreea@gmail.com.

 1. Revânzare/distribuire

4.1 Produsele/Serviciile cumpărate sau materialele care v-au fost furnizate prin intermediul Platformei/site-ului sau prin orice mijloace, nu pot fi revândute sau distribuite în scopuri comerciale, fiind destinate exclusiv uzului dvs. personal.

4.2. Dacă ați primit prețuri preferențiale pentru anumite programe/pachete/servicii/produse sau chiar acces gratuit pentru anumi-te produse/servicii/programe/cursuri/pachete/materiale este interzis a fi transmise sau transferate pentru acces către o altă persoană.

 1. Dreptul la retragere și excepțiile

5.1. Pentru cumpărarea produselor și serviciilor noastre și a accesului la materialele/programele noastre se va plăti o sumă conform prețurilor comunicate la momentul achiziției. Prețurile pot fi schimbate.

5.2. Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanță, consumatorul are dreptul de a se retrage dintr-un contract, fără a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art. 13 alin.(3) si art. 14 din O.U.G Nr. 34/2014, în termen de 14 zile începând de la ziua în care intră în posesia fizică a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator. Sumele returnate se vor achita în contul indicat de solicitant în termen de cel mult 14 zile de la data solicitarii returului.

Astfel, dacă ați cumpărat un produs/un serviciu în calitate de consumator aveți dreptul de a returna  produsul cumpărat online fără să nevoiți să oferiți o justificare în termen de maxim 14 zile de la primirea produsului sau de la data cumpărării serviciului prin transmiterea unei solicitari scrise la adresa de email coaching.andreea@gmail.com. În această situație, veți primi suma în termen de cel mult 14 zile de la data solcitării returului. Acest termen este cunoscut sub denumirea de “perioada de retragere”.

Excepții de la dreptul de retragere

5.3. Potrivit prevederilor art. 16 din OG 34/2014, nu puteți solicita restituirea sumelor achitate  pentru produse cu conținut digital care nu sunt livrate pe suport material, dacă ați downloadat sau ați început să parcurgeți materialele accesate. Prin downloadarea materialelor cumpărate, ați fost de acord cu începerea executării contractului și ați luat la cunoștință că din momentul accesării vă pierdeți dreptul de retragere, și nu veți mai putea solicita restituirea sumelor achitate.

Astfel, produsele digitale si e-book-urile nu vor face obiectul dreptului de retragere odată ce acestea au fost descărcate și nu se va restitui suma achitată, conform art. 16 din OUG 34/2014.

5.4. În mod excepțional, în situații în care în mod expres promovăm oferte cu posibilitatea de returnare a sumelor achitate sub o condiție de termen, putem lua hotărârea de a returna anumite sume, în funcție de situația particulară, fără ca acest lucru să reprezinte pentru noi o obligație.

5.5.Pentru cumpărările de abonamente, subscrieri lunare, membership-uri, acces la resurse sau la orice training/curs/program de coaching înregistrate în formă digital nu se va restitui suma achitată pentru luna în curs, încetarea abonamentului urmând să fie efectivă din luna următoare.

5.6.În cazul în care ați selectat plata sub formă de abonament sau plate în rate, sunteți de acord că plata va fi recurentă, astfel încât sumele de plată vor fi retrase de pe cardul dvs. bancar fără să fie obligatorie vreo înștiintare prealabilă acestei retrageri. În cazul în care alegeți să nu achitați restul ratelor, se va suspenda accesul la serviciile achiziționate/la abonamente până în momentul achitării integrale a acestora.

5.7. Dacă ați achiziționat servicii de tip abonament, cu plată recurentă lunară, puteți întrerupe oricând acest abonament, prin transmiterea unui email la  adresa coaching.andreea@gmail.com, cu mențiunea că încetarea va avea loc dupa expirarea termenului de 30 zile de la data solicitării.

5.8. Suplimentar, față de aceste termene și condiții este posibil să încheiați și un contract în formă scrisă, situație în care prezenții Termeni se vor completa cu respectivul contract. Dacă vor exista contradicții între acestea, se vor aplica cu precădere prevederile din contractul încheiat.

5.9. Dacă există aspecte necesar a fi reglementate în legătură cu produsele/serviciile comandate/achiziționate și/sau doriți să activați dreptul de retragere vă solicităm să vă adresați cu un email la adresa coaching.andreea@gmail.com și veți primi răspuns în cel mult 2 zile lucrătoare de la data transmiterii pentru retragere sau detalii legate de serviciu/produs. Pentru reclamații, termenul de răspuns este de 30 zile de la data transmiterii reclamației.

 1. Garanții

6.1 Garanțiile aferente produselor și/sau serviciilor noastre sunt cele oferite de legislația în vigoare și care ni se aplică.

6.2. Sub nicio formă nu garantăm succesul pentru aplicarea principiilor și ideilor/conceptelor prezentate în materiale sau de trainerii/consultanții noștri. Aplicarea este individuală, și vă sfătuim ca pentru aspecte a căror rezolvare necesită consultul unui specialist să consultați avocați, consultanți financiari, medici, psihologi, terapeuți sau profesioniști specializați.

6.3. Serviciile prestate de BINE IN CORP SRL nu sunt servicii de natură medicală, psihologică, juridică, financiară, fiscală, contabilă sau alte asemenea, și nu înlocuiesc serviciile de specialitate și nici sfaturile sau soluțiile unor specialiști din astfel de domenii recomandate pentru orice utilizator/cumpărător sau membru.

6.4. Deciziile și acțiunile care vor fi luate în urma prestării serviciilor sau aplicării informațiilor primate vă aparțin în totalitate, BINE IN CORP SRL sau partenerii/colaboratorii care prestează serviciul nefiind răspunzători pentru efectele și consecințele acestor decizii, implicit pentru prejudicii generate direct sau indirect de aceste decizii.

 1. Reguli postări în comunitate

7.1. În grupurile și comunitățile create pe rețelele de social media în legătură cu accesul la serviciile/produsele noastre puteți posta comentarii, review-uri sau alt tip de conținut atâta timp cât acest material/conținut nu contravine legii și bunelor moravuri și respectă următoarele condiții:

 • Nu conține un limbaj vulgar, profan, abuziv, insulte, text sau imagini obscene, atacuri la persoană, expresii de fanatism, rasism, discriminare sau ură.
 • Nu este defăimător, amenințător, disprețuitor, fals, fraudulos, inexact, nedrept, nu conține exagerări grave sau pretenții nefondate, nu încalcă drepturile de confidențialitate ale oricărei terțe părți, nu este dăunător sau ofensator nerezonabil pentru orice persoană sau comunitate, nu conține declarații care tind să inducă în eroare sau să facă o nedreptate oricărei alte persoane, afaceri sau entități.
 • Nu încalcă drepturile noastre, ale unui alt membru sau al oricărui terț.
 • Nu discriminează pe motive de rasă, religie, origine națională, sex, vârstă, stare civilă, orientare sexuală sau handicap si nu se referă la astfel de chestiuni în orice mod interzis de lege.
 • Nu face publicitate, nu promovează si nu oferă tranzacționarea oricăror bunuri sau servicii.
 • Nu încarcă materiale protejate prin drepturi de autor sau alte materiale de orice fel, fără permisiunea expresă a proprietarului materialului respectiv.
 • Nu utilizează și nu încearcă să utilizeze contul, parola, serviciul sau sistemul altcuiva, cu excepția cazului în care este permis în mod expres de acești Termeni și condiții.
 • Nu include imagini, fotografii, articole sau alt conținut care constituie, promovează sau încurajează acte ilegale, încălcarea oricărui drept al oricărei persoane sau entități, încălcarea oricărei legi locale, de stat, naționale sau internaționale, reguli, linii directoare sau alte reglementări.
 • Nu încarcă și nu transmite viruși sau alte fișiere dăunătoare, perturbatoare sau distructive.
 • Nu perturbă, nu interferează, nu dăunează  și nu încalcă în alt mod securitatea site-ului web sau a oricăror servicii, resurse de sistem, conturi, parole, servere sau rețele conectate sau accesibile prin intermediul site-ului web, alte canale sau site-uri afiliate sau conectate.
 • Nu trimite mesaje repetate legate de un alt utilizator și/sau face comentarii jignitoare despre o altă persoană si nu repetă postarea anterioară a aceluiași mesaj.
 • Nu colectează sau stochează datele personale ale altor utilizatori.

Acces și contribuție la grupuri și comunitate:

7.2. Site-ul web  și rețelele de social media în care sunt active conturi aparținând  BINE IN CORP SRL pot oferi resurse și sesiuni/live-uri accesibile publicului, forumuri comunitare, secțiuni de comentarii, forumuri de discuții sau alte caracteristici interactive (“Zone interactive”). Trebuie să știți că orice informație pe care o postați într-o zonă interactivă poate fi citită, colectată și utilizată de alte persoane care o accesează, astfel încât este alegerea și responsabilitatea dvs. exclusivă pentru a posta sau a dezvălui aspecte care țin de viața și elementele vieții dvs. private. Vă rugăm să consultați Politica de confidențialitate  pentru mai multe detalii legate de prelucrarea datelor cu caracter personal divulgate în cadrul comunității.

7.3. Dată fiind natura și caracterul sensibil al discuțiilor / temelor / subiectelor / studiilor de caz care au loc în training-urile / programele / cursurile / evenimentele / sesiunile desfășurate de BINE IN CORP SRL vă punem în vedere că sunteți singurul responsabil de consecințele de orice natură generate de aceste dezvăluiri.

7.4. Scopul sesiunilor/ întâlnirilor/materialelor/resurselor aparținând BINE IN CORP SRL este de a ridica nivelul de dezvoltare personală și de îmbunătățire a calității vieții participanților prin training la aceste întâlniri/sesiuni de grup, astfel încât în momentul înrolării în aceste grupuri/comunități ați fost informat cu privire scopul şi natura activităţilor desfășurate.

7.5. Astfel, activitățile desfășurate de BINE IN CORP SRL nu țin loc de consiliere de specialitate, psihologică, juridică financiară, sunteți singurul responsabil despre cum aplicați sau implementați aceste informații/exerciții/materiale, și înțelegeți că BINE IN CORP SRL nu este răspunzătoare de riscurile și consecințele legate de aplicarea acestora sau deciziile luate.

7.6. Prin participarea la programele și cursurile desfășurate de BINE IN CORP SRL sunteți unicul responsabil pentru efectele procesului dvs. și vă asumați exclusiv efectele procesului, precum si posibile daune de orice natură legate de aplicarea informațiilor și tehnicilor din programe. Participarea la aceste sesiuni de lucru presupune citirea și acceptarea prealabilă a acestor reguli.

7.7. Informațiile, conceptele, exercițiile și indicațiile oferite nu înlocuiesc diagnosticarea medicală, psihologică ori serviciile specializate și tratamentele prescrise de un profesionist în domeniul sănătății. Facilitatorul indiferent dacă are sau nu pregătire medicală, nu prescrie tratamente medicale și insistă ca oamenii cu probleme de sănătate să consulte un terapeut calificat. Facilitatorul nu pune diagnostice și nu oferă o garanție a vindecării și nici vreun tratament recunoscut de medicină, conform legilor în vigoare.

7.8. Dacă prezentați simptome sau credeți că suferiți de o boală psihică sau fizică ori în cazul în care situația dvs. ar putea să se agraveze sau să vă pună viața în pericol, vă rugăm să contactați imediat un profesionist în domeniul sănătății.

7.9. Prin înscrierea si participarea la aceste sesiuni, în calitate de participant vă asumați în întregime răspunderea și responsabilitatea în condițiile de mai sus. Nu se pot ridica plângeri din eventuale urmări ale participării la aceste sesiuni de lucru.

7.10. Pentru a solicita eliminarea informațiilor dvs. personale dintr-o zonă interactivă, contactați-ne la coaching.andreea@gmail.com. În unele cazuri, este posibil să nu putem elimina sau anonimiza informațiile dvs. personale, caz în care vă vom anunța dacă nu putem face acest lucru și de ce.

7.11.Odată ce aveți acces la un grup, atât BINE IN CORP SRL cât și dvs. ne asumăm reciproc obligația de a proteja confidenţialitatea tuturor informaţiilor adunate în timpul activităţilor ce au loc în grupurile organizate de BINE IN CORP SRL Totodată, atât BINE IN CORP SRL cât și dvs. ne vom abţine de la dezvăluirea informaţiilor pe care le deţinem despre colegi, clienți, participanți la grupuri, clienţii colegilor și/sau membrii organizaţiilor, excepţie făcând situaţiile: pentru protecţia sănătăţii publice, pentru prevenirea unui pericol iminent, pentru prevenirea săvârşirii unei fapte penale sau pentru împiedicarea producerii rezultatului unei asemenea fapte ori pentru înlăturarea urmărilor prejudiciabile ale unei asemenea fapte.

Vă solicităm să vă abțineți de la a divulga informații cu caracter sensibil.

În cadrul acestor grupuri este interzisă înregistrarea (video/audio sau poze/print screen) și postarea în afara grupurilor despre conținutul/impresiile/feedback-urile legate de informațiile, conținutul și opiniile exprimate în cadrul grupurilor, sub sancțiunea de plată a prejudiciilor de orice natură cauzate de această încălcare.

 1. Reguli de Securitate

8.1. Este interzisă încălcarea sau încercarea de a încălca securitatea site-ului web inclusiv, dar fără limitare la:

(a) accesarea datelor care nu sunt destinate dvs. sau conectarea la un server sau la un cont pe care nu sunteți autorizat să îl accesați,

(b) încercarea de sondare, scanare sau testare a vulnerabilității unui sistem sau a unei rețele sau încălcarea măsurilor de securitate sau autentificare fără o autorizație adecvată,

(c) încercarea de a interfera cu serviciile către orice utilizator, gazdă sau rețea, inclusiv, fără limitare, prin intermediul transmiterii un virus pe site, supraîncărcare, „inundare”, „bombare prin poștă” sau „blocare”,

(d) falsificarea oricărui antet de pachet TCP / IP sau a oricărei părți din informațiile antetului în orice postare de e-mail, forum, dar nu numai. Încălcarea securității sistemului sau a rețelei poate duce la răspundere civilă sau penală. Se vor investiga evenimentele care pot implica astfel de încălcări.

 1. TERMENE ȘI CONDIȚII CURSURI

9.1. BINE IN CORP SRL își desfășoară activitatea în domeniul training-urilor, respectiv al susținerii de programe on-line în domeniul dezvoltării personale.

9.2. În oferta publică de vânzare a fiecărui curs sunt trecute elementele esențiale ale fiecăruia, respective durata, costul, cui se adresează, care este tematica, de cine este predat, procedura de examinare si locul și modul de desfășurare.

9.3. Înscrierea la un curs înseamnă că ați fost informat și ați fost de acord cu toate aceste specificații și descrieri ale fiecărui curs, pretențiile ulterioare care au la bază necunoașterea condițiilor nefiind luate în considerare.

9.4. Pentru a vă asigura participarea la cursuri, precum și pentru a achiziționa orice alte servicii sau produse, efectuarea plății în avans este obligatorie.

9.5. Prin acceptarea termenilor si conditiilor se consideră că ați citit, ați inteles si ați acceptat modul de desfășurare a cursurilor.

 1. Limitarea răspunderii

10.1. BINE IN CORP SRL vă informează și prin dvs. înainte de achiziționarea produselor sau serviciilor noastre, sunteți în mod expres de acord că orice pretenție față de noi va fi strict limitată la suma de bani pe care ați plătit-o pentru utilizarea produselor și/sau serviciilor, dacă o astfel de sumă a fost plătită.

10.2.  BINE IN CORP SRL nu va fi răspunzătoare pentru nicio pierdere sau pagubă directă sau indirectă, accidentală sau cu titlu de exemplu care poate să apară în urma utilizării resurselor noastre sau ca urmare a oricăror schimbări sau pierderi de date, a anulării sau pierderii accesului sau a apariției unei perioade de nefuncționalitate, în situația în care aceste lucruri se întâmplă independent de culpa noastră.

10.3. Contactul cu terțe părți sau website-uri parteneri. Site-ul poate conține hyperlink-uri catre alte pagini sau website-uri, precum și către alte video-uri, texte, audio, imagini, muzică, informații care aparțin altor terțe părți. În această situație, BINE IN CORP SRL nu este răspunzătoare pentru accesarea acestora, și nu-își asumă nici un fel de răspundere de nicio natură pentru orice contract sau relație contractuală cu oricare din aceste terțe părți care apar pe site.

Indicarea unor site-uri, link-uri, materiale, autori etc… nu semnifică sub nicio formă că BINE IN CORP SRL recomandă serviciile/produsele sau conferă garanții sau credibilitate pentru acestea. Astfel dacă alegeți să părăsiți site-ul și să accesați aceste link-uri, întregul risc și întreaga răspundere vă revine dvs. și vă supuneți propriilor reguli ale acestor terțe părți.

 1. Drepturi de proprietate intelectuală

11.1. Design-ul, logo-urile, mărcile, grafica, iconu-rile, scripturile, materialele, video-urile, conținutul, checklist-urile conținute /plasate pe site sau în materialele primite aparțin BINE IN CORP SRL trainerilor, afiliaților/partenerilor BINE IN CORP SRL.

11.2. Este interzis a fi distribuite/sharuite/downloadate/uploadate materiale conținând logo-urile BINE IN CORP SRL. În caz de încălcare ne rezervăm dreptul de a vă acționa  în judecată de îndată și a lua măsuri pentru repararea/recuperarea prejudiciilor de imagine și materiale cauzate, directe sau indirecte.

 11.5. În calitate de Utilizator sau de Cumpărător sunteți de acord să nu utilizați inteligența artificială sau alte mijloace automatizate sau tehnologii similare, pentru a accesa sau extrage conținut din site-ul https://andreeateodor.com/. Utilizarea inteligenței artificiale pentru acest scop este strict interzisă și poate constitui o încălcare a drepturilor de autor și proprietății intelectuale ale BINE IN CORP SRL. BINE IN CORP SRL își rezervă dreptul de a întreprinde măsuri legale împotriva celor care încalcă această clauză.

 1. RECLAMAȚII ȘI SESIZĂRI

12.1. Pentru orice reclamații sau sesizări care țin de funcționalitatea site-ului sau aspect care țin de serviciile/produsele noastre vă solicităm să transmitetți un email la adresa_ coaching.andreea@gmail.com. Persoana desemnată va răspunde în termen de 30 de zile de la data primirii cererii din partea dvs.

12.2.  În urma solicitării oricăreia dintre părți putem stabili de comun acord suspendarea pe o durată limitată a frunizării serviciilor comandate.

 1. LEGEA APLICABILA. LITIGII

13.1.    Părţile implicate în acord vor încerca cu prioritate soluţionarea pe cale amiabilă a eventualelor litigii apărute.

13.2.    Orice diferend cu privire la intrarea în vigoare, interpretarea, executarea şi încetarea prezentului Acord intervenit între Părţi şi nesoluţionat pe cale amiabilă va fi deferit instanţelor judecatoreşti competente din București, în conformitate cu legislația română în vigoare.

BINE IN CORP SRL are dreptul de a modifica Termenele și condițiile oricând, fără o notificare prealabilă, postând varianta actualizată și data actualizării pe site. Aveți obligația de a citi Termenele și condițiile ori de câte ori accesați site-ul și mai ales înainte de a plasa o comandă. Aveți obligația de a respecta întocmai Termenele și condițiile de pe site și nu puteți pretinde necunoașterea Termenelor și condițiilor de pe site, valabile la data accesării, utilizării și/sau plasării unei comenzi pe site.

VERSIUNE VALABILĂ de la data – 15.03.2024

ACCESEAZĂ RAPID

SOCIAL MEDIA

Urmărește-mă pe Instagram sau Facebook pentru resurse gratuite

Copyright 2024 Andreea Teodor

×
×

Cart