Body Image Reset

Program online de îmbunătățire a imaginii corporale

Învață cum să transformi imaginea pe care o ai despre propriul corp, ca să te simți bine în pielea ta!

Înscrie-te în Program și alătură-te unei comunități de zeci de femei care doresc să se simtă bine în corpul lor!

Participă la întâlnirile LIVE sau urmărește-le în reluare, completează documentele de lucru pdf și descoperă exerciții și tehnici care îți vor schimba imaginea corporală!

Începe să te simți din ce în ce mai bine în pielea ta și să scapi de prejudecățile culturale și așteptările nerealiste asupra corpului tău!

Cât de des te simți inadecvată atunci când te privești în oglindă?

Hai să îți spun un adevăr crud: știai că sunt sute de studii care demonstrează că noi femeile ne considerăm urâte, deși obiectiv vorbind, nu avem un motiv real să o facem?

Pentru că am fost învățate de mici că un corp care are celulită, are ”kilograme în plus”, are vergeturi, riduri, fire albe, acnee sau orice alte imperfecțiuni, este un corp urât și trebuie modificat cu orice preț!

Dar realitatea este că sunt foarte puțini oameni pe lumea asta care se încadrează în standardele vestice de frumusețe. Mai mult decât atât, a fi frumoasă nu înseamnă a fi perfectă, ci pur și simplu noi asta am fost condiționate să simțim atunci când ne privim în oglindă și vedem ceva ce nu se încadrează în ceea ce se promovează a fi normal.

Suntem condiționate cultural să nu fim niciodată mulțumite de corpul nostru și ca un hamster care aleargă aievea pe rotița lui și nu ajunge nicăieri, noi alergăm o viață întreagă încercând să … arătăm diferit!

Suntem condiționate cultural să nu fim niciodată mulțumite de corpul nostru și ca un hamster care aleargă aievea pe rotița lui și nu ajunge nicăieri, noi alergăm o viață întreagă încercând să … arătăm diferit!

E timpul să punem STOP acestor comportamente care nu fac decât să ne strivească stima și încrederea în sine!

Și singura modalitate de a înceta, este de a participa activ la conversațiile despre femei între femei, de a înțelege cum putem genera o schimbare la nivel colectiv, nu doar la nivel individual. Și bineînțeles, de a începe chiar TU să schimbi felul în care îți judeci propriul corp! Ca să poți face asta, am creat pentru tine

Ca să poți face asta, am creat pentru tine

Body Image Reset

Un program online care le arată femeilor cum să se simtă bine în propriul corp!

Program la care te invit să te înscrii și să descoperi cauzele imaginii corporale negative și mai ales, cum poți dezvolta o imagine corporală pozitivă și să te simți bine în pielea ta!

În Body Image Reset vei învăța de unde vine imaginea negativă pe care o ai despre corpul tău, dar mai ales...

CUM SĂ O SCHIMBI!

Imaginea corporală se referă la modul în care fiecare dintre noi se raportează la felul în care arată. Adică atunci când te uiți în oglindă, tu nu te vezi așa cum ești, ci te vezi prin filtrele prin care ai fost învățată să îți judeci corpul! Iar până nu schimbi filtrele prin care te privești, vei continua să nu îți placă ceea ce vezi în oglindă, indiferent cât de mult vei slăbi, te vei aranja sau câte vei reuși să schimbi la tine.

Vei reuși să schimbi filtrele prin care îți privești corpul atunci când:

Tocmai de aceea, ți-am pregătit o experiență profundă și transformațională în care vei simți că ți s-a ridicat un voal de pe ochi și vei reuși să te privești diferit.

Comunitatea, întâlnirile, caietele de lucru și experiența în sine te vor ajuta să aduci mai multă blândețe și acceptare față de propriul corp și să ai grijă de el din iubire, nu din dorința de a-l schimba!

Iată ce te așteaptă în program:

01

4 întâlniri live cu mine tip webinar în care îți voi explica cum se formează imaginea corporală și cum se poate schimba în bine

02

5 caiete de lucru cu tehnici și exerciții specifice care te vor ajuta să schimbi felul în care îți privești propriul corp

02

Grup de Facebook privat unde tu și colegele tale puteți împărtăși povești, idei, resurse, iar eu o să vă răspund la întrebări (poți posta sub anonimat în grup)

02

O comunitate de surori magică (știu asta, pentru că la prima ediție a programului comunitatea a fost o experiență neașteptat de frumoasă și vindecătoare!)

Participă și tu alături de sute alte femei ca tine și schimbă percepția negativă despre corpul tău în încredere și curaj să fii tu!

Participarea ta la acest eveniment costă

doar 275 ron!

Cine sunt și de ce îți vorbesc despre corpul tău?

Sunt, în primul rând, femeie!

Sunt o femeie care s-a considerat urâtă mai bine de jumătate din viață, deși în mod evident nu eram așa, după niciun standard.

În adolescență am fost complexată de greutatea mea, ceea ce m-a făcut victima a numeroase diete și a mâncatului emoțional cu care m-am confruntat ani de zile.

Am avut nevoie de multe procese de muncă cu mine, terapie, coaching, programe de auto-cunoaștere și dezvoltare personală, ca să ajung să mă accept pe mine așa cum sunt și mai ales să îmi accept corpul exact așa cu este el, fără să mai fiu obsedată de micile lui imperfecțiuni.

Propria mea luptă cu kilogramele și imaginea corporală negativă m-a adus către crearea acestui program.

Sunt coach transformațional, studentă la psihologie și terapeut Somatic Experiencing în formare. Sunt consilier nutrițional și coach pentru femeile care mănâncă pe fond emoțional. Profesez în domeniul nutriției de mai bine de 5 ani, iar de 2 ani fac exclusiv coaching pe mâncatul emoțional și imagine corporală.

În 2021 am ghidat peste 800 de femei în programele mele de grup și individuale și am obținut rezultate excepționale și vieți schimbate cu câteva ingrediente magice: puțină blândețe, puțină acceptare, puțină conștientizare și multă susținere!

Propria mea luptă cu kilogramele și imaginea corporală negativă m-a adus către crearea acestui program.

Sunt coach transformațional, studentă la psihologie și terapeut Somatic Experiencing în formare. Sunt consilier nutrițional și coach pentru femeile care mănâncă pe fond emoțional. Profesez în domeniul nutriției de mai bine de 5 ani, iar de 2 ani fac exclusiv coaching pe mâncatul emoțional și imagine corporală.

În 2021 am ghidat peste 800 de femei în programele mele de grup și individuale și am obținut rezultate excepționale și vieți schimbate cu câteva ingrediente magice: puțină blândețe, puțină acceptare, puțină conștientizare și multă susținere!

Iar astăzi te invit și pe tine să te alături sutelor de femei care deja și-au îmbunătățit relația cu propriul corp și se simt bine în pielea lor!

Iată ce zic femeile care au participat la prima ediție a acestui program:

Programul oficial al

Body Image Reset:

Ce este imaginea corporală și cum îți influențează felul în care simți, gândești și te comporți față de corpul tău

Descoperi adevăratele cauze pentru care ai o imagine corporală negativă

Descoperi convingerile surprinzătoare care îți mențin nemulțumirea de sine:

Webinar final de două ore și jumătate în care afli ce poți face pas cu pas după program ca să ajungi să îți iubești corpul și să ai o relație armonioasă cu el!

PS. Toate sesiunile se vor desfășura pe grupul de Facebook privat și sunt înregistrate și le poți urmări în reluare dacă nu participi LIVE. Ai acces la ele pe viață. Dacă nu ai cont de Facebook, le vei primi pe e-mail.

BONUS

Următoarea săptămână după finalizarea programului te voi ajuta zilnic cu câte un email în care poți integra ceea ce ai învățat în program. Vei primi diverse alte informații și exerciții de reflecție cu ajutorul cărora să îți îmbunătățești imaginea corporală și relația cu propriul corp.

De ce să participi în acest program online?

În primul rând pentru că ești femeie, iar asta înseamnă că ai auzit mai toată viața, într-o formă sau alta, că nu ești adecvată, că nu ești suficientă și că trebuie să mai modifici ceva la corpul tău!

Chiar dacă nu ești de acord cu aceste standarde de frumusețe, faptul că te-ai lovit de ele încă de când eram mică și ți se citeau basme sau te uitai la desene, ele și-au lăsat totuși o amprentă inconștientă asupra minții tale.

Chiar dacă nu realizezi acum, îți judeci corpul prin filtre de frumusețe care nu îți aparțin și poate chiar ai multe convingeri limitative care te mențin nemulțumită de tine!

Chiar dacă ai motive reale de nemulțumire, asta nu înseamnă musai că trebuie să urăști ceea ce vezi în oglindă!

Poți face pace cu propriul corp și dacă nu îți place cum arăți. Vino în program ca să înveți despre body neutrality și despre cum poți să îți accepți și iubești corpul necondiționat, indiferent dacă îți dorești sau nu să îl schimbi!

Promit că te va surprinde în mod plăcut această experiență și cred că meriți să îți faci acest cadou!

FAQ

Vei urmări înregistrarea a doua zi sau când vei avea tu timp.

Ai acces la înregistrările din program încă o lună după ce se termină.

Vei primi înregistrările pe e-mail și ai acces la ele încă o lună de la terminarea programului. Ar fi recomandat totuși să îți creezi un cont doar pentru retreat, tocmai ca să profiți de comunitatea de acolo.

Bineînțeles 🙂 Atât în live-uri, cât și oricând ai nevoie, poți posta pe grupul de Facebook (există opțiunea de anonimat) și eu îți voi răspunde la întrebări.

Din păcate, nu pot garanta răspunderea la toate întrebările de pe e-mail.

Nu este nevoie să postezi sau să te implici în discuții, poți doar să urmărești. Te vei implica cât de mult sau cât de puțin vei dori tu.