Coach transformațional, consilier nutrițional, psiholog și terapeut în formare.
Am susținut în ultimul an 6 programe de grup cu peste 400 de participanți în total.

Body Positive

Retreat Online GRATUIT
22-25 Octombrie

Învață cum să transformi imaginea pe care o ai despre propriul corp, ca să te simți bine cu tine

Participă GRATUIT la Retreat și descoperă exerciții, tehnici și practici care te ajută să schimbi percepția negativă despre propriul corp

Înscrie-te aici!

Marketing by

Dacă te confrunți și tu cu:

Te invit la un Retreat GRATUIT, unde vei învăța de unde vine imaginea negativă pe care o ai despre corpul tău, dar mai ales...

CUM SĂ O SCHIMBI.

Vei învăța ce este imaginea corporală și cum te afectează în fiecare zi

Vei afla care e rădăcina convingerilor subconștiente care îți creează o imagine corporală negativă

Vei descoperi care sunt butoanele care declanșează emoții negative legate de corpul tău

Vei identifica preconcepțiile și convingerile greșit care nu te lasă să fii bine cu corpul tău

Vei învăța cum să transformi modul în care te raportezi la propriul corp și cum să îl accepți, chiar dacă mai ai de lucru la el

Ce primești

în fiecare zi din Retreatul Online
"Body Positive"

Vineri, 22 Octombrie, ora 19:30

Ce este imaginea corporală și cum îți influențează felul în care simți, gândești și te comporți față de corpul tău

• Afli ce înseamnă imaginea corporală, din ce este alcătuită și ce o influențează

• Înțelegi cum se manifestă și cum îți poate afecta calitatea vieții

• Primești primele teste de evaluare (pe care le discutăm luni la webinar)

Sâmbătă, 23 Octombrie, ora 10:00

Descoperi adevăratele cauze pentru care ai o imagine corporală negativă

• Azi afli cum imaginea corporală se formează încă din copilărie și ce anume o influențează

• Lucrurile surprinzătoare care te influențează inconștient modul în care îți vezi corpul

• Primești un exercițiu care te va ajuta să identifici factorii din viața ta care influențează și mențin o imagine corporală negativă

Duminică, 24 Octombrie, ora 19:30

Descoperi convingerile care îți mențin nemulțumirea de sine

• Afli cum ceea ce gândești îți influențează emoțiile și comportamentele

• Care sunt convingerile ascunse care îți mențin imaginea corporală proastă și stima de sine scăzută

• Cum te poți folosi de mintea ta ca să schimbi felul în care te simți și te comporți în relație cu propriul corp

Luni, 25 Octombrie, ora 19:30

Webinar final unde afli rezultatele evaluării din prima zi și ce ai de făcut mai departe

• Afli toți pașii (harta) pe care trebui să îi parcurgi ca să schimbi cu adevărat imaginea corporală comporți în relație cu propriul corp

Vei fi ghidată pas cu pas

Bună draga mea,

Eu sunt Andreea Teodor, consilier nutrițional și coach pentru femeile care mănâncă emoțional, psiholog și terapeut Somatic Experiencing în formare.

Dar mai mult decât un specialist pe aceste probleme, sunt o femeie exact ca tine, care s-a luptat mulți ani cu o imagine corporală distorsionată într-un mod negativ: ba de la kilogramele pe care le consideram responsabile de nefericirea mea, iar după ce am slăbit am găsit alți ”vinovați” pentru imaginea mea corporală care era în continuare una proastă.

Asta până am înțeles că oricâte aș schimba la corpul meu, neîncrederea în mine și felul în care eu mă simt când mă privesc în oglindă, nu o să se schimbe niciodată, indiferent de câte modificări corporale fac – asta DACĂ nu lucrez și cu percepția mentală pe care o aveam despre mine.

Imaginea corporală este în primul rând un construct mental și deși considerăm că dacă am slăbi sau am face alte proceduri de frumusețe ne vom simți mai bine în propriul corp, acest lucru nu se va întâmpla dacă convingerile noastre despre noi și propriul corp nu se modifică și ele.

În 2016 m-am mutat în SUA, unde am urmat cursurile Institutului de Nutriție Integrativă din New York și ulterior cursurile școlii canadiene Precision Nutrition. În 2018 m-am certificat în Theta-Healing, iar în 2019 am devenit coach transformațional certificat. În 2020 am început facultatea de psihologie și prima formare în terapie. Am urmat de asemenea multe cursuri și workshop-uri scurte care mă califică să fiu astăzi aici și să vorbesc despre aceste probleme.

De atunci și până acum am lucrat cu peste 400 de femei pe care le-am ajutat să slăbească și să scape de mâncatul emoțional, însă ceea ce m-a surprins întotdeauna a fost că oricât de mult slăbeau, majoritatea tot rămâneau cu o nemulțumire față de corp. Atunci am pornit studiul despre body image, astfel încât să îmi pot ajuta clientele până la capăt să facă schimbarea dorită: corp, dar și minte.

Îmi doresc să te ajut și pe tine să înțelegi de unde vine imaginea negativă pe care o ai despre propriul corp și să te învăț cum să lucrezi cu imaginea de sine ca să nu îți mai refuzi din bucuriile vieții doar pentru că nu îți place cum arăți.

Te invit să te înscrii absolut GRATUIT în Retreatul Online “Body Positive” și vei vedea că transformarea corpului vine prin transformarea felului în care te raportezi la el.

Femei care au simțit transformarea

în viața lor după ce am lucrat împreună

Nu ești sigură dacă Retreatul
e pentru tine?

Draga mea, dacă ai avea o imagine corporală atât de pozitivă nu te-ai afla aici. Mesajele care te-au adus pe pagină ar fi trecut neobservate pe lângă tine și nici măcar nu ți-ai pune întrebări.

Dar din păcate, realitatea e că majoritatea femeilor au o imagine negativă despre propriul corp. Chiar dacă doar un lucru nu ne place la noi, e suficient ca să nu ne mai placă de noi deloc.

E drept asta față de noi și de corpul nostru care are atât de multe alte lucruri pozitive?

Retreatul Online “Body Positive” este o experiență privată, gândită atent ca să îți fie bine la fiecare pas, să te simți în siguranță și să ai un mediu în care să te poți deschide. Îmi doresc să participi fără teamă sau rușine și vreau să te asigur că și colegele tale care s-au înscris deja se confruntă cu aceleași provocări ca și tine.

Nu ești singură și nu vei fi judecată.

În grupul privat unde se va desfășura Retreatul Online suntem doar noi și împreună, vom învăța să ne acceptăm și să ne prețuim corpul, chiar dacă îl vrem mai bun, mai frumos, mai atrăgător.

Înscrie-te și tu!

E complet GRATUIT, așa că nu ai nimic de pierdut!

×
×

Cart