Practici somatice pentru liniștirea mâncatului emoțional

25 Februarie | Ora 10:00 | Online

Un atelier în care înveți ce să faci atunci când apare impulsul de a mânca necontrolat, astfel încât să nu mai cedezi poftelor emoționale.

Timp de 4 ore vom practica împreună gestionarea disconfortului emoțional prin liniștirea emoțiilor tale. Ne vom folosi de practicile somatice astfel încât tu să înveți tehnici-pastilă pe care le poți folosi oricând simți că ai mânca tot ce prinzi din cauza emoțiilor tale.

De câte ori ți se întâmplă să te îndrepți spre frigider teleghidată, deși nu îți este neapărat foame, dar o voce din capul tău spune că trebuie să mănânci?

Probabil că ai lucrat deja cu mulți nutriționiști și că știi deja multă teorie despre alimentație. Știi ce și cum să mănânci, dar în ciuda eforturilor tale de a-ți planifica mesele, a face cumpărăturile și a găti în avans, te trezești adesea ba cu poftă de dulce la ora 16:00 la birou, ba că ajungi seara acasă și nu îți stă mintea decât la ceva bun de mâncat în fața televizorului, ba mintea ta construiește scenarii de plăcere în care vei mânca ceva anume bun, în liniște.

Un lucru este 100% cert:

dacă mănânci emoțional, nu vei putea gestiona asta printr-un nou plan alimentar și nici cu puterea ambiției.

Așa cum îi spune numele, mâncatul emoțional este despre emoții, iar ca să îl liniștești, ai nevoie de tehnici care să lucreze cu emoțiile tale, nu cu farfuria.

Cât timp nu vei putea gestiona mâncatul emoțional, te vei confrunta în continuare cu kilogramele în plus, stres cu privire la alimentația ta, probleme de sănătate și lipsa echilibrului emoțional.

mâncatul emoțional este doar un prieten care vine la tine să te aline atunci când îți este greu. Dacă ai ști cum să faci singură asta, el te-ar lăsa în pace.

Soluția pe termen lung pentru gestionarea mâncatului emoțional este pe de-o parte să elimini declanșatorii lui din viața ta, iar pe de altă parte să ai o serie de tehnici prin care te poți liniști tu pe tine atunci când mâncatul emoțional te vizitează.

Iată ce vom face în cadrul atelierului

”Practici somatice pentru liniștirea mâncatului emoțional”

Ne vom conecta online pe Zoom la 10:00 în data de 25 Februarie și vom petrece împreună aproximativ 4 ore astfel:

• Vom explora împreună cauzele mâncatului emoțional

• Vom vorbi despre cum eliminăm pe termen lung mâncatul emoțional din viața noastră

• Vom înțelege cum ne putem folosi de corp pentru a înțelege mesajele emoțiilor și pentru a ne gestiona emoțiile într-o manieră sănătoasă

• Vom începe cu un exercițiu de conectare corporală prin care ne familiarizăm cu propriul corp și senzațiile lui

• Vom crea un spațiu de siguranță în corpul nostru pentru a putea lucra cu emoțiile

• Vom învăța despre cum ne reglăm sistemul nervos autonom, astfel încât să fim cât mai echilibrate emoțional zilnic

• Vom învăța practici pentru: liniștirea anxietății, a fricilor, pentru alinarea părților din noi care suferă, pentru gestionarea durerii, șamd

• Încheiem atelierul prin înțelegerea felului în care integrăm aceste practici în rutina zilnică, dar mai ales în momentele când vrem să fugim de noi prin mâncare

• Vom avea aproximativ 45 minute în care vă răspund la întrebări

• Toate participantele vor primi 7 practici audio înregistrate ca să poată începe acest proces ghidat de mine

• Vom înregistra atelierul și veți avea la dispoziție 14 zile pentru a-l urmări în caz că lipsiți sau vreți să reluați sesiunea de lucru

BONUS

Vei primi cadou un caiet de lucru de introspecție, structurat sub foma unui proces de self-coaching, care te va ajuta să identifici cauzele mâncatului emoțional din viața ta acum și cele mai potrivite soluții pentru tine.

Caietul de lucru este în format pdf și conține un proces de conștientizare a relației cu mâncarea prin tehnica jurnalului și a întrebărilor de introspecție.

Investiția ta pentru 4 ore de atelier
+ practici audio înregistrate
+ caietul de lucru bonus este de

350 RON

ACCESEAZĂ RAPID

SOCIAL MEDIA

Urmărește-mă pe Instagram sau Facebook pentru resurse gratuite

Copyright 2022 Andreea Teodor

×
×

Cart