Am deschis înscrierile în SOMAWAY între 2 și 8 martie!

POVESTI DE SUCCES – CUM SLABIM SI NE MENTINEM

Mi-am propus acum ceva vreme să vă arăt ce înseamnă cu adevărat un proces de schimbare a stilului de viață. Toate clinicile, toți nutriționiștii și persoanele care oferă programe de slăbit arată poze before and after cu rezultate minunate, dar puțini spun ce a însemnat cu adevărat procesul acesta pentru clienții lor. Eu una îmi doresc să fiu transparentă și să vă arăt că dincolo de rezultatele mișto este un proces care nu este mereu ușor. Uneori este un proces mai lung și anevoios, plin de conștientizări și multă muncă, uneori lucrurile merg mai lin.

Indiferent din ce categorie faceți parte, poveștile reale și autentice ale clientelor mele o să vă aducă un strop de inspirație. Astăzi o cunoaștem pe Andreea, mămică a 3 copii, care a lucrat cu mine în cea de-a treia ediție a programului Total Mind & Body Transformation.

Bună, eu sunt Andreea cu A de la armonie și am ceva experiență în ale slăbitului, cât să-mi pot da cu părerea despre acest proces. Știu precis cum e să fii rotundă, să nu ajungi să te încalți, căci am avut de 3 ori pregnant belly și mă gândeam că așa o fi când ești obez și-mi tot spuneam cât e de important să fii în formă.

De-a lungul anilor am tot avut etape cu rotunjimi, însă cel mai cel a fost în perioadele cu sarcină, când e ușor să îți găsești scuze pentru a mânca de toate, că deh, poftești și nu e ok să stai cu gândul la x aliment. În plus, aveam eu capacitatea asta de a răstălmăci adevărurile chiar inconștient, cum că atunci când ai pofte, cere corpul și încearcă să își acopere niște carențe, însă corpul meu nu cerea morcovi, verzături sau brocolli:)) pofteam la niște dulce, de cele mai multe ori sau la șuncă, mușchi, brânză topită Apoi sunt acele grile referitoare la nr de kg luate în sarcină și tu te cântărești, vezi că ești în grafic, îți vezi de pofte la liber…poate că e mai simplu când ești în your 20s, însă cu cât treci de 27 ani și te păstrezi relativ sedentar, office work, cu atât e mai simplu să aduni depozite și greu să mai revii în formă. Așa se face că, după fiecare naștere mai aveam de dat jos 10kg că să fiu fit și aptă pentru ce sport mi-ar fi tunat mie să practic.

Am abordat problema tehnic, eu bună organizatoare, despic firul în 4 și văd 2 păși înainte, dar mai greu cu finalizările. Am tot avut planuri și planuri, multe abonamente de 12sedinte/luna și bifate 3-5:)) cunoaștem avântul și euforia noilor începuturi.

După a două naștere m-am apucat să fac antrenamente HIIT acasă, Shaun T și Tania the modifier (T25, pentru cunoscători), țopăiam cu avânt după ei, însă ceva greșeam, căci am avariat puternic un genunchi de a trebuit să port genunchieră o luna de zile, pe timp de vară. Intuiesc că nu făceam corect genoflexiunile. Am stat cuminte câteva luni, apoi am zis că mă antrenez pentru maraton, căci îmi place să alerg și era o provocare făină. Am cumpărat programul lui Andrei Roșu, am început să mă pregătesc până am ajuns la o oră de alergare susținută și … hodoronc-tronc s-a perturbat iar genunchiul. Medicul mi-a spus “ce-ți trebuie ție maraton, că întreagă sigur nu ieși dintr-o astfel de competiție?! Mai bine mergi la înot!”. Înot? Aveam frică de apa, abia de intrăm în piscinele de copii … Am făcut iar stop joc … era clar că mă străduiam să fiu autodidact, să trag de mine când în fapt, armonia cu A de la Andreea înseamnă să ai un stil de viață echilibrat, cu obiceiuri faine, pe care le respecți, cu înțelegere și răbdare, cu tihnă în mine însămi.

Pe lângă aventurile sportive, greu mi-am putut forma deprinderi sănătoase, să mănânc relativ corect și hrănitor. Înainte de copii am decis să renunț la junk food și la Cola, am început să mănânc mai echilibrat, însă asta nu e de ajuns, căci în timp am descoperit că porțiile mele erau duble față de cât e recomandat și suficient.

Când m-am deșteptat că nu-s perfectă și nici nu pot fi, am înțeles că am nevoie de ajutor și atunci am apelat la nutriționist, apoi la health coach, să mă îndrume. Deja eram sătulă de jumătăți de măsură și poticniri, căutăm ajutor specializat. A meritat din plin, căci mi s-au deschis obloanele, m-am privit mai des din exterior și mi-am dat seamă că pare simplu și mă simț în stare, însă în fapt, e mai complicat, e nevoie de disciplină și determinare și ceva introspecție cu mine însămi.

Țin minte că la 3 luni după ce am născut pe ultimul Mini-me, eram la mare, nu eram deloc încântată de cum arăt și am decis să mă remodelez. La momentul potrivit, am dat peste programul Andreei Teodor, soțul m-a sfătuit să încerc și am intrat în program, convinsă că voi ieși diva. Viața bate filmul și pot spune că mi-am luat lecții valoroase: m-am simțit diva înainte de a ajunge la dimensiunile ideale stabilite de mine, mai calmă în alegeri, conștientă de mine, ba am și început să merg la lecții de înot, în mod constant:)

Andreea m-a ghidat spre autointelegere, cu răbdare, tact și fix încurajarea de care aveam nevoie. Poate ca teorie și knowledge le-aș fi avut, că sunt orientată spre cunoaștere și mă informez și citesc și compar etc etc, daar suportul unui coach este altceva. Eu una functionez mai bine atunci cand trebuie să răspund la așteptari externe pentru a-mi crea o disciplină  (conform 4 Tendencies sunt Obliger). Mai mult, prin toate metodele folosite de Andreea Teodor, one-on-one, de comunicare in grup, de promovare a sportului, a echilibrului, ajungi să te regăsești pe tine, să știi când deviezi, să revii și să te simți bine cu tine, să vrei să înflorești, să fii bine.

Cu ajutorul acesta, lucrând la propria-mi disciplina, mi-am așezat mai cu încredere A-ul înapoi ăn armonie și-n Andreea.

Dacă și tu te-ai regăsit în povestea Andreei și ți-ar plăcea să ai pe cineva care să te susțină și să te îndrume, te aștept cu drag să lucrăm împreună. Îmi poți scrie pe coaching.andreea@gmail.com și povestim mai multe.

Distribuie

ULTIMELE ARTICOLE

Lasă un răspuns

ACCESEAZĂ RAPID

SOCIAL MEDIA

Urmărește-mă pe Instagram sau Facebook pentru resurse gratuite

Copyright 2023 Andreea Teodor

×
×

Cart