Am deschis înscrierile în SOMAWAY între 2 și 8 martie!

INTREBARI DESPRE PROGRAM – TOTAL MIND & BODY TRANSFORMATION

Dears,

Am primit multe întrebări legate de programul Total Mind & Body Transformation, așa că am decis că un articol în care răspund pe larg la întrebările voastre ar fi super util. Și pentru voi, dar și pentru mine, ca să nu stau să scriu zeci de mesaje cu același content. Dacă totuși am omis să menționez ceva despre program, aștept un mesaj pe messenger sau e-mail: coaching.andreea@gmail.com

Q: Cât durează programul și de ce atât?

Programul durează 5 luni și se desfășoară între 17 IUNIE și 17 NOIEMBRIE. Am ales această durată din mai multe motive:

 1. Din experiențele trecute când programul dura doar 3 luni, fetele au ales să mai continue încă o ediție sau 1-2 luni în plus cu mine, individual.
 2. Tot ce vreau să ofer, să schimb, să transform, experiența în sine nu poate fi creată peste noapte. În 2-3 luni abia încep să se contureze niște obiceiuri sănătoase, să dispară kilogramele în plus și să descoperiți blocajele / credințele limitative care vă țin în loc. În 5 luni avem mai mult timp să lucrăm la partea de mindset, să stabilizăm obiceiurile noi și transformarea chiar să fie pe toate planurile.
 3. Avem ocazia până la final de an să ne conectăm cu adevărat cu nevoile corpului nostru și să învățăm să fim o prioritate în viața noastră.
 4. Experiența pe care vreau să o livrez nu se întâmplă peste noapte, este nevoie de timp să se așeze frumos și integreze.

Q: Ce vom face mai exact?

Este un program așa de complex că îmi este și mie greu să descriu exact, dar voi face un scurt rezumat:

 1. Ne auzim individual o dată la două săptămâni câte o oră pentru ședința de coaching. În aceste ședințe (10 pe parcursul programului), vom lucra împreună la un plan alimentar personalizat în funcție de nevoile fiecărei participantă, vom monitoriza și optimiza constant planul alimentar. În prima ședință ne setăm obiective pe termen lung, care nu trebuie să țină neapărat de nutriție, pot fi și despre fitness, stres, self-care, self-love, program, job și așa mai departe – orice este cauzal și în relație directă cu obiectivele voastre de a slăbi și a avea un stil de viață sănătos, contează și vom aborda toate subiectele necesare. Voi veniți cu obiectivele / problemele pe care vreți să lucrați în aceste 10 ședințe. Multe vor ieși la iveală pe parcursul programului, pe multe le vom ști încă de la început. Nu vă faceți griji dacă nu știți exact ce anume vreți să se schimbe în viața voastră, vom avea procese de clarificare a obiectivelor atât la început, cât și pe parcursul programului.
 2. Ne auzim o dată pe lună într-o sesiune de grup (online) în care vom face EFT Tapping – un proces de eliberare emoțională absolut minunat prin care vom lucra cu blocajele și credințele limitative care v-au ținut în loc până acum.
 3. Vom avea grup de suport pe Facebook – o comunitate absolut minunată. Ajută enorm când vedeți că alte femei trec și ele prin același proces, aceeași luptă, aceleși blocaje și credințe limitative. De astfel, comunitatea în sine și sprijinul emoțional care vine odata cu ea, este absolut superb. Tot pe grup vom avea săptămânal mini-provocări care să vă mențină antrenate în timpul programului și în strânsă legătură cu obiectivele voastre. Veți ieși zilnic din zona de confort, dar nu atât de mult încât programul să devină greu.
 4. Primiți muuulte rețete sănătoase și antrenamente pentru acasă, dacă nu ajungeți la sală.
 5. Vom avea întâlniri offline de lucru cu relația cu al nostru corp la minunatul studio Sunt Un Copac, dar și întâlniri offline de fun ca să ne cunoaștem mai bine și să întărim legătura grupului (nu sunt obligatorii aceste întâlniri, participă cine vrea și poate).
 6. Primiți pe e-mail o dată la 2 săptămâni materiale educative care vă explică detaliat cum funcționează corpul vostru, regurile de bază ale alimentației sănătoase, materiale despre fitness, stres, somn, hidratare, mindset, emotional eating, autosabotare când vrem să slăbim și muuulte altele – materialele completează partea practică a programului, întrucât mi se pare important să înțelegeți de ce faceți anumite alegeri și nu altele. Pe termen lung, o să vă fie mai ușor să deveniți autonome și să luați și singure cele mai bune decizii pentru voi.
 7. Primiți 4 meditații ghidate audio realizate de un yogi certificat în India. Meditațiile o să vă ajute să vă conectați la un nivel mai profund cu voi și să vă împrieteniți cu al vostru corp. Sunt absolut superbe!

Pe scurt, cam atât. Vor fi multe alte bonusuri și surprize pe parcursul programului, însă nu vreau să dezvălui prea multe de la început, haha!

Q: Câte kilograme pot slăbi în 5 luni?

Sinceră să fiu, depinde enorm de la o persoană la alta. Am avut cliente care au dat jos 10 kg, 15 kg, chiar și 20 kg în 5 luni, dar și cliente care au slăbit 3-4 kg. Fiecare avem un proces, corpul nostru are un ritm al lui, depinde ce anume suntem pregătite să facem pentru acest proces. Nu toată lumea are același stil alimentar în program și nici aceleași obiective.

În loc să vă concentrați pe numărul de kilograme, deschideți-vă inima și mintea către o schimbare profundă pe care o veți experimenta în următoarele 5 luni, pentru că experiența în sine și transformarea care vine o dată cu ea, dacă vă dați voie să o simțiți, este de-a dreptul unică și de o mie de ori mai valoroasă decât orice kilogram în minus.

Q: Cât timp pe săptămână îmi va ocupa?

În afară de ședințele individuale și cele de grup care durează o oră, programul în sine nu îți ocupă timp. Tu dedici cât vrei să aloci să citești materialele de la mine, cât de des vei face meditațiile trimise, dacă participi sau nu la discuțiile de grup sau dacă citești ce postez eu zilnic sau nu. Nu este un program care să îți încarce și mai tare viața, ci unul care să o facă mai ușoară.

Q: Tocmai ce am născut de curând, mi se potrivește programul?

Desigur. Ba mai mult, cred că este un moment absolut fabulos să începi un astfel de program. Am avut de-a lungul timpului proaspete mămici în program și evoluția lor a fost fantastică. Pentru că știu că programul tău depinde mult de bebe, ne vom adapta ședințele în funcție de orarul celui mic și sunt dispusă să acord o flexibilitate mai mare și să ne adaptăm ședințele astfel încât să fie bine pentru toată lumea.

Q: Mi-aș dori să mă înscriu, dar nu știu dacă este un moment bun acum, pentru că …

Oricare ar fi argumentul, dacă tu îți dorești programul, vom face să fie și un moment bun. Sfatul meu este să nu aștepți mereu momentul ideal ca să începi. Un stil de viață sănătos trebuie adaptat în condițiile vieții reale și trebuie să găsim soluții indiferent de provocările pe care le ai. Da, poți începe un astfel de program când totul e smooth și bine în viața ta, însă dacă alegi să începi fix când îți este ușor, chiar vrei să fie ușor doar pentru că ai o perioadă liniștită sau ți-ar plăcea mai degrabă să dobândești abilități de a gestiona un stil de viață sănătos indiferent de circumstanțe?

Așadar, chit că pleci în vacante, călătoreși des cu job-ul sau ai un program haotic, dă-ți măcar o șansă să faci lucrurile mai bune pentru tine.

Q: De ce costul programului este așa ridicat?

De fapt, costul programului este cu mult sub ceea ce oferă. Dacă aș calcula tariful la orele individuale pe care le primește fiecare, prețul ar fi de cel puțin 200 de euro, nu de 120.

Pentru că este abia la a cincea ediție, am ales totuși să îl ofer la un preț mai accesibil pentru majoritatea. Începând cu 2019, cel mai probabil programul va costa în jur de 200 de euro pe lună, pentru că orele săptămânale de muncă + toate materialele programului care sunt constant îmbunătățite, la fel ca structura programului, implică foarte multe ore de muncă.

De astfel, nu mai există niciun program în România care să ofere servicii atât de complexe. Eu aș mai ști doar unul cât de cât asemănător, dar prețul este de 2000 de euro și nu oferă ore individuale de coaching, ședințe care după părerea mea sunt elementul cel mai valoros al programului.

Aș mai puncta aici și că programul este limitat la 12 participante, tocmai ca să vă pot acorda atenția mea deplină. Dacă aș înscrie 20-30 de femei în program, ar fi probabil mai ușor să scad costurile, dar aș face-o cu prețul calității programului și chiar nu cred că merită acest compromis.

Însă dacă costul este totuși o problemă pentru tine și înțeleg de ce ar putea fi, puteți negocia planuri de plată mai accesibile. Programează-ți o conversație telefonică cu mine și vom discuta cum putem să facem.

Q: Am un program destul de încărcat și haotic, nu pot urma un orar stabilit al meselor, oare este o problemă?

Programul tău încărcat nu este o problemă. După cum menționam și mai sus scopul este să găsim echilibru în viața ta exact așa cum arată ea, cu tot cu haos. Degeaba căutăm echilibru atunci când lucrurile sunt deja bune, important este să le gestionăm corect și când sunt mai puțin bune. Așadar, te sfătuiesc din toată inima să nu lași programul încărcat să îți stea în cale, pentru că vom adapta totul la nevoile tale.

Q: De unde știu că o să funcționeze pentru mine?

O să răspund cu unul din citatele mele preferate: Nothing works, unless you do.

Cu alte cuvinte, dacă ai răbdare cu tine și rămâi în proces până ajungi la rezultatele dorite, nu am niciun dubii că acele rezultate vor sosi. Uneori o să fie mai greu, alteori mai ușor, vei avea și momente când o să îți vină să renunți, însă rugămintea mea este să nu o faci. Fix când îți este mai greu, atunci ai cea mai mare nevoie să rămâi în acest proces, să fii blândă și răbdătoare cu tine.

Din experiența anterioară cu clientele din program, absolut toate cele care au rămas până la final sau chiar și după, au ajuns la rezultatele dorite.

Am încercat să acopăr majoritatea întrebărilor primite în ultimele zile. Dacă este ceva ce nu am menționat, te rog să îți programezi o convorbire telefonică cu mine sau să îmi scrii pe adresa coaching.andreea@gmail.com

Distribuie

ULTIMELE ARTICOLE

Lasă un răspuns

ACCESEAZĂ RAPID

SOCIAL MEDIA

Urmărește-mă pe Instagram sau Facebook pentru resurse gratuite

Copyright 2024 Andreea Teodor

×
×

Cart