Am deschis înscrierile în SOMAWAY între 2 și 8 martie!

Ghid gratuit de Nutriție și Wellness pentru când stai acasă

Salutare,

M-am tot gândit la ce înseamnă perioada aceasta pentru noi toți. Izolarea vine cu multe provocări: înainte de toate, provocări psihice, pentru că a sta nonstop în casă și departe de cei dragi și activitățile care ne fac plăcere nu e deloc ușor pentru nimeni. Ca să nu mai zic de anxietatea și frica colectivă care există acum.

Pe de altă parte, avem și o mare provocare fizică, pentru că sedentarismul + mâncarea constant la îndemână, ar putea avea consecințe nu foarte plăcute: în primul rând că sunt șanse reale să ieșim cu multe kilograme în plus din această izolare dacă nu ne reevaluăm obiceiurile, în al doilea rând că nu este sănătos pe niciun plan să ajungem să mâncăm haotic, să ronțăim constant ceva, mai ales că sunt sigură că majoritatea nu au doar hrană 100% sănătoasă acasă.

Nu este momentul pentru schimbări dramatice și pentru obiective mărețe, cum ar fi să ne construim acum pătrățele pe abdomen sau să dăm jos toate kilogramele în plus. Este o perioadă grea pe toate planurile și cred că trebuie să îi dăm spațiu să fie pur și simplu. Dar asta nu înseamnă nici că mergem în extrema în care ne băgăm picioarele de tot în alimentație, sport și alte obiceiuri bune. Invitația mea este să nu lăsați haosul să pătrundă în programul vostru.

V-am pregătit un ghid unde veți citi despre:

  • cum avem grijă de corpul nostru în perioada de izolare
  • cum avem grijă de minte și suflet în această perioadă

Adițional, eu sunt zilnic alături de voi pe acest grup, oferind un spațiu safe de conectare, împărtășire de informații și tot felul de idei. See ya here!

Distribuie

ULTIMELE ARTICOLE

Lasă un răspuns

ACCESEAZĂ RAPID

SOCIAL MEDIA

Urmărește-mă pe Instagram sau Facebook pentru resurse gratuite

Copyright 2024 Andreea Teodor

×
×

Cart