Am deschis înscrierile în SOMAWAY între 2 și 8 martie!

TOTAL MIND & BODY TRANSFORMATION: DE CE ESTE UN PROGRAM UNIC?

Acum aproximativ doi ani visam la un program care să aducă schimbări majore în viețile femeilor care lucrau cu mine. Misiunea mea în calitate de coach nu era doar să le învăț ce și cum să mănânce ca să slăbească, ci să le ghidez spre o transformare deplină din interior către exterior: minte – trup – suflet.

Așa s-a născut programul Total Mind & Body Transformation în aprilie 2018. A fost inițial un program scurt, doar de 3 luni și bazat mai degrabă pe sesiunile de grup decât cele individuale. De-a lungul edițiilor, programul a evoluat și a luat cu totul o altă formă, adică cea pe care o are astăzi.

De ce este acest program în forma în care este acum?

Viziunea mea despre sănătate și echilibru nu include doar nutriție și sport. Cred cu tărie că dacă vrem să fim cu adevărat bine, trebuie să fim bine pe toate planurile și să ne uităm la toate aspectele vieții noastre. În programele mele, dincolo de planuri alimentare și ședințele de coaching, le încurajez pe fete să ne uităm la toate zonele din viața lor unde vor să aducă schimbări: mindset, emoții, relații, job, stres, somn, hidratare, sport, alimentație, dezvoltare personală și așa mai departe. Programul TMBT fix asta face: le aduce pe femei mai aproape de corpul, mintea și sufletul lor – și asta este exact felul în care o transformare profundă se poate întâmpla.

Programul a ajuns la cea de-a șasea ediție. Inițial dura 3 luni, însă pentru că majoritatea fetelor au ales să intre din nou în program sau să mai lucreze cu mine individual încă câteva luni, am înțeles că 3 luni este totuși prea puțin pentru schimbarea profundă pe care eu vreau să o ofer. Așadar, astăzi programul durează 5 luni.

Ce se întâmplă pe parcursul celor 5 luni de zile:

MIND (and soul):

 • ședințe individuale de coaching
 • 4 meditații ghidate realizate de un yogi certificat în India special pentru acest program
 • ședințe de tapping în care lucrăm cu emoțiile și credințele limitative care ne țin în loc
 • multe materiale educative care explică ce este emotional eating, cum apare, de ce, cum ne autosabotăm inconștient atunci când vrem să slăbim + diverse instrumente de lucru individual cu sine
 • grup de suport care este întotdeauna o comunitate fantastică
 • sesiuni de lucru offline – group support
 • întâlniri offline cu comunitatea – just for fun

BODY:

 • sesiunile de coaching și consiliere nutrițională în care ne setăm obiective pe termen lung, construim o strategie ușor de urmat pentru a le atinge, un plan alimentar sustenabil și plăcut
 • multe materiale educative despre alimentație, sport, somn, hidratare, stres (înveți tot ce ai de învățat despre corpul tău)
 • feedback săptămânal pe jurnalul alimentar
 • susținere constantă individuală (messenger, whatsup), dar și de grup (facebook)
 • mini-provocări de-a lungul programului (provocări săptămânale, precum sugar-free week sau Yoga / Pilates challenge – de-a lungul celor 5 luni vom avea mai multe provocări care sa ne țină conectate la program și comunitate)
 • rețete sănătoase și ușor de preparat

Îmi este greu să rezum tot ce întâmplă în program, pentru că este într-adevăr complex. Timp de 5 luni vom parcurge împreună o călătorie minunată și vom învăța să ne împrietenim cu mintea, corpul și sufletul nostru, să ne îmbunătățim relația cu mâncarea și să slăbim armonios în timp ce construim un stil de viață plăcut, sănătos și sustenabil.

Ce rezultate au avut fetele până acum?

Rezultatele sunt diverse și poveștile fetelor și mai și. Sunt femei care au slăbit 15 kg în 3 luni și femei care au slăbit 3-4 kg în 3 luni. Dar ce pot să spun este că cele care și-au dat voie să rămână în proces, să treacă peste momentele grele în care părea că acul cântarului nu se mai mișcă sau că ele nu vor depăși niciodată pofta constantă de dulce – au reușit să își atingă obiectivele.

Am avut până acum în program femei care nu au crezut că vor reuși vreodată să nu mai simtă nevoia constantă de dulce – și au reușit.

Am avut femei care nu se vedeau pe ele făcând vreodată orice formă de mișcare – și m-au surprins că au început de bună voie să meargă la sală și să le placă la nebunie, să facă antrenamente acasă sau să dea zilnic câte o tură de Herăstrău în pași rapizi.

Am avut femei care de la zero activitate fizică au ajuns să alerge semi-maratoane.

Am avut femei care căutau mai ales validarea și acceptarea celor din jur și au reușit să se întoarcă în interiorul lor și să înțeleagă că ce contează cel mai mult este cum se simt ele și că cea mai importantă iubire pe care o pot primi este iubirea și acceptarea de sine.

Am avut femei care nu suportau să facă sport și care au ajuns să mă provoace la competiții săptămânale să vedem care poate mai mult.

Am avut femei care au început să lucreze cu mine trecând printr-o despărțirea grea, un divorț, o depresie – dar au acceptat că este un proces de vindecare și că este nevoie să se uite cu blândețe la corpul lor și să facă lucrurile pas cu pas.

Am avut cliente perfecționiste care se sabotau constant prin mindset-ul totul sau nimic și au reușit să își găsească echilibru – un echilibru care le-a oferit fix rezultatele așteptate.

Am avut cliente care au intrat în program cu intenția de a se supune la diete draconice, dar au înțeles rapid că slăbitul sănătos nu este despre asta și au acceptat să lucrăm cu blândețe pe obiectivele lor.

Am avut cliente care au depășit limite și situații de neimaginat.

Am avut proaspete mămici care doar în câteva luni nu numai că au intrat în hainele de dinainte de sarcină, dar au ieșit din program mai slabe decât erau înainte de sarcină.

Din toate femeile acestea minunate, nici măcar una nu fost supusă la restricții absurde sau cine știe ce diete. Am construim împreună obiceiuri sănătoase pornind de la stilul lor actual de viață, de la ceea ce făceau deja bine și le era la îndemână.

Pentru testimoniale și povești asemănătoare, vă invit să citiți pagina programului sau pagina mea de Facebook.

Ce așteptări ar trebui să ai de la program?

Este un proces, nu o soluție minune care îți va schimba corpul peste noapte. Ai răbdare cu tine, cu mine, cu programul și cu procesul. Rezultatele vor apărea sigur, dar trebuie să ai curajul de a face lucrurile diferit față de cum le făceai până acum.

Este necesar să rămâi în proces și atunci când (de fapt, mai ales atunci când) lucrurile nu sunt tocmai roz, ți se pare că nu ai deloc timp pentru tine și program, totul e haos, ai o perioadă de platou sau simți că lucrurile nu se mișcă așa de rapid cum doreai tu. De aceea este un proces, sunt necesare niște etape pentru atingerea rezultatelor așa cum le vrei tu. Însă programul este făcut astfel încât să se adapteze contextului vieții reale (adică fix ăla în care nu îți mai vezi capul de treabă sau copilul e bolnav sau ai 11 deadline-uri pe zi la muncă). Ce este necesar să deprinzi sunt fix aceste abilități de a construi și păstra un stil de viață sănătos indiferent de circumstanțe, nu doar atunci când lucrurile merg bine. Așa că nu amâna înscrierea în program după vacanța sau pentru când îți imaginezi că vei avea mai mult timp / bani etc, că amânarea nu te va ajuta chiar așa de tare.

Poți fi cât de implicată dorești. Sigur, comunitatea de Facebook e mișto, eu voi împărtăși zilnic tot felul de resurse cu voi – de la experiențe personale, la articole, rețete, daily accountability și multe altele. Tu decizi cât de implicată vrei să fii online, dar cu siguranță vei găsi multă valoare în grupul de suport.

Eu sunt constant alături de tine în aceste 5 luni și sunt aici să te susțin oricând ai nevoie. Cu toate acestea, și tu ești responsabilă să faci ce poți tu mai bine, să te menții în proces și să nu aștepți să vină 100% de la mine. Este un parteneriat și caut să te învăț și pe tine să devii autonomă, astfel încât la finalul programului să știi exact cum să te descurci și singură în orice context.

Dacă și tu simți o chemare către acest program, te invit să îți programezi o conversație telefonică cu mine și vom decide împreună daca ți se potrivește acum.

Distribuie

ULTIMELE ARTICOLE

Lasă un răspuns

ACCESEAZĂ RAPID

SOCIAL MEDIA

Urmărește-mă pe Instagram sau Facebook pentru resurse gratuite

Copyright 2024 Andreea Teodor

×
×

Cart